[HKUST] 科大討論區 - 情人節快樂 (11)

1001 回覆
3 Like 48 Dislike
Hi
留名
Labu T37 邊個?幫fd 問
#fys6561 [su member]

有無人labu 想由t22 swap to t24
求對swap
有興趣請swap
thx

咁睇唔開呀
咩野係情人節
好想讀ECON5390 但係爆左
好唔開心

求對swap
有興趣請swap
thx

咁睇唔開呀

who
好想讀ECON3024 但係爆左
好唔開心

求對swap
有興趣請swap
thx

咁睇唔開呀

who

U mean instructor?

好似both Sxe

求對swap
有興趣請swap
thx

咁睇唔開呀

who

U mean instructor?

好似both Sxe

死忠
垃圾topic負評
魚拉突
垃圾topic負評

MGMT2110係咪多d online disscussion就可以?唔想上堂答問題好毒
MGMT2110係咪多d online disscussion就可以?唔想上堂答問題好毒

睇人

睇人

Mark 嘅話,你上堂唔出聲你可以等C range

睇人

好唔想答問題

睇人

好唔想答問題

頭兩堂答一次,之後到最後又答一次,再做埋present 果個,已經A range

睇人

好唔想答問題

頭兩堂答一次,之後到最後又答一次,再做埋present 果個,已經A range

咁fina2303係咪又要不停答lafon
垃圾topic負評

Agger
垃圾topic負評

Agger

能不能繼續 對我哭 對我笑 對我好
繼續讓我 為你想 為你瘋 陪你老
給你的好 還要不要
答案我卻不敢揭曉
Mech1905 moses 應該背邊d野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞