[HKUST] 科大討論區 - 情人節快樂 (11)

1001 回覆
3 Like 48 Dislike
有巴打sosc1661 上連登

疏 成名好悶

疏 成名好悶

岩岩食cafe未上堂先聞其聲
Btw 1000course 邊個教都悶
要有意思同有真功夫都係三四千

疏 成名好悶

岩岩食cafe未上堂先聞其聲
Btw 1000course 邊個教都悶
要有意思同有真功夫都係三四千

一係你而家黎sit 確保唔悶
chem撚食屎啦

From tvb fb
chem撚食屎啦

其實巴打點解成日狙擊chem撚 初黎報到唔識野
chem撚食屎啦

嶺大分數,三大名氣,hell莊cga
科大化學幫到你
同中大工程有得揮
啲on9仔仲要成日喺fys secret鳩噏以為自己好撚勁
哪來的自信?
我ire Chem...
chem撚食屎啦

科大化學幫到你
同中大工程有得揮
哪來的自信?

咁唔係應該恥笑哂成個science school咩

利申science school
chem撚食屎啦

科大化學幫到你
同中大工程有得揮
哪來的自信?

你做咗2510功課先啦
chem撚食屎啦

科大化學幫到你
同中大工程有得揮
哪來的自信?

咁唔係應該恥笑哂成個science school咩

利申science school

science school都有勁major
但chem係垃圾major 冇人爭
chem撚食屎啦

科大化學幫到你
同中大工程有得揮
哪來的自信?

你做咗2510功課先啦

走tutor

From tvb fb

watch kpop better la

From tvb fb

watch kpop better la

睇緊月之戀人
有冇讀mech1905既巴打對下assignment答案
2b是咪7.58x10^-3
中大內戰
isom3730 miss左2 星期堂無去上
有無人知有無咩重要野要跟同埋幾時分組?

KiLeung 好似有lecture video架喎

岩岩睇email
佢請唔知幾耐sick leave
換左個coordinator
而家唔知點
有冇讀mech1905既巴打對下assignment答案
2b是咪7.58x10^-3

岩岩睇email
而家唔知點

佢太多副業
可以去問下個TA 佢應該會肯幫你

岩岩睇email
而家唔知點

佢太多副業
可以去問下個TA 佢應該會肯幫你

3730 轉ronald?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞