You did the best you could (159)

1001 回覆
34 Like 8 Dislike
係喎佢去左邊
咁撚關注我做乜鳩
呢間d人真係閪 又垃圾 抵佢地中環間鋪要放租三層 執柒佢啦
罪大幾時係英國撤廠呀DKLMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
冇罪大冇Ps4
呢間閪窿幾時執柒呀DKLMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
罪大entertainment 美國公司黎
唔怕
發脾氣走左 唔知佢而家重有冇上連登
唔撚member lu
DKLM
罪大其實係唔少分公司黎
有GMO
罪大global manufacturing operation
罪大歐洲
我舊公司成日係兩者之間彈出彈入
各地工廠一般都係GMO
仲要不段內鬥爭生意
做門面多過做正經野
visitor level黎講
Royal visit >>日本總公司超高層>日本高層>俾最大生意公司果個cambridge professor>welsh gov>wfc the fuking rest i dont give a shit
另外果啲
罪大picture
music
entertainment
全部都唔同公司黎
az姐唔驚啦 呢到咁多絲打
記得150為左hank janet同呢到翻面
emma其實好小事
條o靚同我講
新請番黎代我果個
夠一個星期就同GM最鐘意隻狗(本身做我manager果個)
開左拖
笑撚死
其實咩事
我都記得呢個名
有無懶人包
算比較私人
你當係我同win話左佢某啲真係有問題既野 但佢唔肯面對
垃圾公司黎
同其他分廠爭頭爭命就係為左做罪大brand product
但係根本搵唔撚到錢
全部靠mass pro第三方先有錢搵
原來係你地
咪就係話Hank janet係mcu最佳情侶
但我地堅持係steve peggy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞