You did the best you could (159)

1001 回覆
34 Like 8 Dislike
Sorry

我指老婆無批准 個d全部偷偷買完只可以放喺公司
https://geek-base.toy-people.com/?p=6503

雖然在漫畫原作中,美國隊長於現今時代甦醒是跟13號特工-雪倫·卡特在一起的,但《復仇者聯盟:終局之戰》(Avengers: Endgame)卻讓史帝夫回到過去,改跟初戀同時也是雪倫的阿姨-佩姬·卡特重聚!對此,美國媒體的看法是大家對史帝夫與雪倫在一起的化學反應沒跟卡特的強。

不過在美國的奇摩娛樂專訪中, Christopher Markus 和 Stephen McFeely 這兩位復仇者聯盟第3集和第4集電影的編劇,卻說到自己在撰寫《復仇者聯盟:無限之戰》(Avengers: Infinity War)時的初稿劇情,的確是讓13號特工和美國隊長在一起,並打算藉此探索兩者的愛情!但沒想到凱文費吉介入,將這企劃給作廢,所以才形成當今的劇情發展~

而在去年的回應中,兩位編劇是說到不讓雪倫登場在第三集的復仇者聯盟電影,是因為太多角色要登場,所以才刪掉比較不重要的雪倫,於是今年的終局之戰中就揭開她也是彈指的受害者之一。
iw加endgame總共有900個鐘嘅footagecls
剛剛開始儲
1:6黎?
好嘅開始

Btw Charlie Cox
咪Hottoys訂左幾隻等派貨
正喎
睇落去你以為你啲野好細
原來係個櫃大
又有燈

邊到買
我仲搵緊櫃
https://www.youtube.com/watch?v=mw5VIEIvuMI
naomi scott唱歌幾好聽喎
佢最近冇工開
盲嘅好難有人請
靚到
搵人造
記得呢到笑佢戲外影乜都中仲係似盲人

咁我繼續搵料DIY
屌你當13係雞呀
知道disney同Netflix分手我即刻後追DD
估計以後都冇新ver了浪費左Charlie Cox
唔會掛
Disney+唔會無defender 掛
佢係盲人 呢張係佢同佢隻導目犬既合照
佢做得好過Ben叔好多
嗰套笑片黎
Matrix 黎
唔知ben叔仲會唔會再接英雄片
其實佢都幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞