You did the best you could (159)

1001 回覆
34 Like 8 Dislike
Btw Disney Star Wars 全部係英國女主角
Jyn Qira Rey
我冇post Okoye喎
自己鍾意唔代表要迫人一齊睇
你鍾意屎係咪都要個一齊分享?
After its record $357 million domestic opening weekend and $1.2 billion global debut, Robbins initially expected the Anthony and Joe Russo-directed blockbuster to unseat Avatar’s $2.78 billion record by mid-June. Now Robbins says if Endgame topples Avatar, it’s more likely to happen early September.

“No movie had opened on that level, globally,” Robbins said of Endgame, which has amassed a $2.62 billion global haul as it stares down the summer movie season.
等下囉...又唔急

IW都係磨左一陣先上到2B
自己鍾意唔代表要迫人一齊睇

我咁重口味係咪以後都唔洗貼圖
冇錯 重點係有冇貼
都係嗰句
中意埋啲小眾野嘅
唔該出去開個圍爐post
入得黎小圈子就要迎合返呢度大部分人口味
iw上畫一個月係18億 同依家情況差唔多
得啦 呢度得你一個睇開sw
我地其他人都係忽然fans
識揀
Reylo is cancer

達哥好柒
無話你po喎傻閪
唔睇清楚先?
係笑緊你又話要睇靚野唔想傷眼點知j okoye
我嗰句無惡意唔係想gatekeep
係想知佢係咪真係睇開知d角色係點
冇人想知你笑d乜呀傻閪,你自己死出去開post j 達哥啦屌你老母,開埋post笑我都話撚知你,呢度MCU小圈子post呀,on99咁加隻連登狗icon精神勝利法
笑你囉呢隻icon得你用得?
你都快d返第二個台啦
d人日日等你歸位
但eg票房跌得快過iw
應該話Disney好多片都係揀英國演員做主角
跌得多因為opening太勁
大家後勁差唔多
點解john wick 3入面咁多fanboy嘅
holy shit上面變左隻揪
面對問題啦on9閪,叫你出去慢慢post呀,睇你遊撚晒花園咁係人都知你唔夠膽係度j 達哥啦,夾住條尾就咪撚扮攞尾彩
好喇喎 忍夠你
咪恃住自己喺第二度有d名氣就咁大聲
又唔係我話要係度post Okoye
你嘈乜撚姐?為啖氣,個point係咩?
笑我j Okoye?係呀我晚晚發夢都屌緊佢屎眼呀
隨便笑喎,唔好客氣,笑到1001都得架
成個on9仔咁,人地鍾意j 邊個都笑笑笑
死撐,夠膽你咪post多d達哥囉,快d post
唔post就摺埋啦,屌你,小朋友,又要驚人屌,又要抽水,抽到先得架
又嘈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞