2019倚天屠龍記 (103) TVB 星期一至五8:30pm 趙敏囚禁六大派 無忌現身救芷若

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
你之前連續返左幾多日
果頭講撚完
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20190521/bkn-20190521170104591-0521_00882_001.html?fbclid=IwAR2SXFGNBg-yHP-pls1vE2v47I6IqLLGNskqaIsYSLuaZ_-hDFU_avwjZPQ
呢頭又想買條爛鳩垃圾黑腸 我屌你老尾
東網 體育你都信

學你見到D ON9FB PAGE就轉貼過黎
原來騎牆佬改左名叫敏敏大挪移
個名好柒..

我唔知要唔要ot
番到想死
乜9 are you up ing
我都表明左風左使係若黨嘅人
愛右使唔好挑撥離間
敏黨唔接受你唔洗咁灰嘅正常番就得架啦
我都未死
你都唔會死

Btw 其實除左工作辛苦
出面果個c唔知乜鳩職場欺凌都有同樣情況係我到發生
轉玩法唔係問題 問題係佢乜都做唔到出黎
其實我都唔知巴塞依家踢緊乜
7日有1日放,話就咁話,
公司唔够人都要番
人人底線唔同 上得連登我預咗玩
何況之前都係咁你講我我返講你
大家疾兩句 緩解下啲壓力

如果覺得真係踩親條尾
講聲就可以 唔會再亂黎
我成日都扮白卡佬,最緊要大家開心
見親哥狗留名都係post小朋友版蛛兒

仲有個泰萊
就黎真係要

迷幻
其實係社會實驗
貼敏gif就正皮
貼芷若gif就實有條友負皮我
貼幻幻gif就全負皮
貼張狗gif就得一個正皮

笑撚死
無忌弟弟

係阿
唔洗再加密留言
或者你打字真係太慢 你成日引返D幾個字前既回覆真係好怪
不如你選擇性 淨係應下最新果D回覆阿
果頭講撚完
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20190521/bkn-20190521170104591-0521_00882_001.html?fbclid=IwAR2SXFGNBg-yHP-pls1vE2v47I6IqLLGNskqaIsYSLuaZ_-hDFU_avwjZPQ
東網 體育你都信

唔洗日日講
頂,仲有1個左右先放工
好想快啲見到芷若bb
你就好
我仲有4個鐘

我唔知要唔要ot
番到想死
我都未死
你都唔會死

Btw 其實除左工作辛苦
出面果個c唔知乜鳩職場欺凌都有同樣情況係我到發生

仲唔發佢圍 還掂都LAST
加油
我都試過,啲on9先鍾意欺凌人。
果份做無耐就無做,啲人太難頂
唔洗你攬 唔埋非gay
之前發左啦
當我流嘅 我唔係新仔囉
果頭講撚完
東網 體育你都信

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞