2019倚天屠龍記 (103) TVB 星期一至五8:30pm 趙敏囚禁六大派 無忌現身救芷若

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
你車就算無ban轉會都未必買到
人人底線唔同 上得連登我預咗玩
何況之前都係咁你講我我返講你
大家疾兩句 緩解下啲壓力

如果覺得真係踩親條尾
講聲就可以 唔會再亂黎
我成日都扮白卡佬,最緊要大家開心
疤狗唔是白卡佬

屌 明明DELIGT都係拉奧拿 點解周街都吹佢去巴狗
可唔可以搵人幫手清走獌狗黑雙煞阿
試下唔好再簽黑腸
又無腦又貪錢

再買個高列巴尼我即刻去屌木狗老母
1.5億買件廿尾中堅
de light, de jong, 斯耶治 呢三個阿積士球員幾好用 曼有得諗

DELIGT吹巴狗
DEJONG簽左巴狗
薜耶治開口話要去阿仙奴
咁有得同比比鳥 好多女都會想獻身

其實我覺得不悔都好靚, 我好少會鐘意不悔呢個角色, 但今次演得唔錯
仲黎咩 又唔係養老
有細哨

如果覺得真係踩親條尾
講聲就可以 唔會再亂黎
疤狗唔是白卡佬

比你揀 去利定巴呀 當初傳佢去利

屌 2邊都係辣殺
唔緊要 買唔到人唔慘
清唔到人先慘
普巴冇人要
山神呢?你都未講山神

利申:阿

呢個擺明雲爺爺報返8:2之仇 落毒過黎
不過算啦 之前我地都有黑碧施維施達之流
8:2完 之後比人炒6:1

屌你咩軌 講緊阿獌恩怨 提其他隊做乜9

張大教主 記住今晚買定花生
阿仙奴執到寶
too fast don't read
巴4:0曼

如果覺得真係踩親條尾
講聲就可以 唔會再亂黎
疤狗唔是白卡佬

試下唔好再簽黑腸
又無腦又貪錢

再買個高列巴尼我即刻去屌木狗老母
1.5億買件廿尾中堅
de light, de jong, 斯耶治 呢三個阿積士球員幾好用 曼有得諗

DELIGT吹巴狗
DEJONG簽左巴狗
薜耶治開口話要去阿仙奴
阿仙奴執到寶

唔知有無錢簽
一句講哂
冇曼聯份呀
施耶治以前喺川迪都勁啦,又罰球又帶到波,係搏到盡都護唔到級姐
呢句真

如果覺得真係踩親條尾
講聲就可以 唔會再亂黎
疤狗唔是白卡佬

比你揀 去利定巴呀 當初傳佢去利

屌 2邊都係辣殺
唔緊要 買唔到人唔慘
清唔到人先慘
普巴冇人要
山神呢?你都未講山神

利申:阿

呢個擺明雲爺爺報返8:2之仇 落毒過黎
不過算啦 之前我地都有黑碧施維施達之流
8:2完 之後比人炒6:1

屌你咩軌 講緊阿獌恩怨 提其他隊做乜9
今時唔同往日啦 曼市唔再係 紅色

但好多老一輩既觀眾唔鐘意呢套倚天, 嫌劇情太拖, 但我覺符係因為 cctvb 太多廣告, 如果唔係一路無間斷咁追會好睇好多
好似份約2500萬咋
咁都俾唔到執左佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞