2019倚天屠龍記 (103) TVB 星期一至五8:30pm 趙敏囚禁六大派 無忌現身救芷若

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
同埋quote少啲好早嘅cm得唔得
Ok
但你做出嚟嘅嘢唔好令人反感先
敏敏吸引力太大
我係若黨成員 呢個係事實
若黨又話拉返你入黨 宜加咪一樣 左使左使咁叫
左使變咗匿稱
所以話 咪一鳩樣.... 迷若又左使 咁不如淫若 都係叫左使姐

迷若做左使
迷敏咪做右使
2隻SPY 岩數阿
如期比人叫白卡佬 咁不如我轉去
反正 正常迷敏都咁叫

都係果句
你自己揀一個正常既暱稱出黎
方便大家叫下你 話晒你都係24小時輪更既巴打
真,成個幾鐘前叫你擺低個稱呼,點知你一味派膠辜負我同郡主嘅心意
真心就算比完又點 有條傻鳩一入黎就source source 佢老母閪咩 到新入黎個班就跟撚住咁叫 根本沒完沒了

SOR囉 SOURCE果下係我今朝PO既
果個不嬲間唔中上水引戰
你比完咁咪方便大家叫人吹下水囉
仲未傾掂?
我哋舊人叫你俾嘅稱呼邊有新人知你嘅往事
歡迎過檔迷若
每日都有新圖
一開始迷若 後期轉黨
捨家棄國 與世界為敵 只為一人 又可愛又靚女 小動作又得意邊有男人頂到 依家身中琪毒

呢個見解好阿
愛使傾掂數 仲差一個人
sorry 我錯
追緊post
我係若黨成員 呢個係事實
若黨又話拉返你入黨 宜加咪一樣 左使左使咁叫
左使變咗匿稱
所以話 咪一鳩樣.... 迷若又左使 咁不如淫若 都係叫左使姐

迷若做左使
迷敏咪做右使
2隻SPY 岩數阿
如期比人叫白卡佬 咁不如我轉去
反正 正常迷敏都咁叫

都係果句
你自己揀一個正常既暱稱出黎
方便大家叫下你 話晒你都係24小時輪更既巴打
真,成個幾鐘前叫你擺低個稱呼,點知你一味派膠辜負我同郡主嘅心意
真心就算比完又點 有條傻鳩一入黎就source source 佢老母閪咩 到新入黎個班就跟撚住咁叫 根本沒完沒了

SOR囉 SOURCE果下係我今朝PO既
果個不嬲間唔中上水引戰
你比完咁咪方便大家叫人吹下水囉
唔係話你 頭先有條傻閪又source

我知阿 佢引用我個回覆
今朝我放出黎先
敏呢排大勢
等唔切tvb 上YouTube 睇曬睇完成個人好空虛 好似失戀
忍唔到 同埋支話配音個句小淫賊真係頂唔緊 想翻睇多次

好多手足刷左幾次
果句我REPLAY左廿次
好姐姐假膠叫愛使白卡佬 愛使以為當真就嬲鳩佢 好姐姐留個言道歉 跟住和好如初

但途中蝠王亂入呢個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞