[MOOMOO]MAMAMOO討論區[15]Fan meeting, 祝祭慶典,台場GOGO〜〜但港場呢?

1001 回覆
15 Like 7 Dislike
有冇cap帽靚HD圖

伸脷嗰張
唔多見
聽聞係釜山 可能冇乜人去
Mnet女團回歸戰爭Queendom出演陣容:
MAMAMOO
AOA
Lovelyz
OHMYGIRL
(G)IDLE
朴春

唔想佢哋參加
呢間公司真係世界第一 join d 奇怪節目 又收先好野 直接比個獎mmm 咪算
真係無需要參加哩個節目囉
RBW為咗錢真係不顧一切
我真係睇唔到佢地要join既理由係乜?????
RBW
仲好似話大邱場完咗
第二日就要錄影
實攰到hihi
真係參加既話完左con第二天就要去
佢地唔洗休息咩大佬
由山卡啦返首爾好遠,仲要舟車勞頓完仲要錄影
個節目係點玩 約好一個時間一齊cb?
同一時間發表單曲,展開榜單競爭
聽落得一集貨仔計埋作歌都唔會多得去邊
一線女團不斷跑商演都算
仲要參加埋啲咁既爛鬼節目
贏左又無謂 輸左又冇面 rbw on99
啱啊,以佢地嘅地位做咩要幫班二線團枱橋???
mnet啲劇本一定寫好哂,佢地join既話同中個頭埋牆送頭有咩分別???
一隊人養全公司好攰
韓木有冇出聲 唔識韓文
有冇可能好似上次未出白專就fw con果次咁 推翻今次參加垃圾節目
有啊,佢地韓木同其他海外木twitter有個tag係 #rbw_퀸덤_취소해 不斷刷緊,但係有冇效就未知
原來得一集
但好似有人講過話有幾集嘅?
上次MAMA比Mnet咁樣玩
Rbw冇錢冇力隨時又比佢玩一獲
佢意思應該係聽落冇咩好播 得好少內容咁?
唔係真係話得一集
上次mama咩事?冇留意
原本應該攞best vocal performance個獎
但上到台就求奇頒咗另一個未聽過嘅Favorite vocal group獎
後尾Ikon冇年歌拎就拎咗Vocal performance獎

另外隊隊都有侯機室片同自拍棍完場影下嘢
得Mamamo一隊冇

加埋Del咗定reupload咗原本已經好多View嘅
MAMA performance片 呢度我都唔記得詳請
總之其他人啲片就正正當常常 係得我哋啲片先亂七八糟啦

都唔知係咪Mnet一定要揾隊大少少嘅搞噱頭
Rbw又冇力拒絕 先要參加埋啲咁嘅show
演唱會完之後一日就要錄影 完全唔知有咩得益
佢地四個毒撚不問世事應該唔介意
但身為木木既真係嬲到
雖然我媽木無大公司背景無後台姐
都唔代表可以俾你恰到上心口㗎

https://youtu.be/D6M9wM6hD8Q
#백성들아_화사의_탄생을_축하하라
#OurFlowerHwasa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞