[多圖] Peak Design #9 Kickstarter 係旅行用腳架

217 回覆
2 Like 39 Dislike
我覺得30L都拎唔晒除非你除左相機唔拎其他野
travel line先幫到佢
去旅行帶哂先on9
有幾多時間畀你換鏡
同埋長期都要袋哂
邊會,支支鏡都咁細支
如果佢準備全程得影相嘅話...都得嘅
旅行PD travel正
唔想袋咁大又可以收窄變30-35L
同埋中內膽好夠用
又可以有空間裝私人野
size比30L大dd 個款又好睇過30L
我想問下行緊拎相機同換鏡易唔易
我呢兩日都走左去試
係易 同埋孭得幾舒服
去星際3樓有間任你試 同埋有腳架同機鏡比你套落去試 中內膽+個袋夠用
你expand個袋去45L先大
平時壓返去30-35L都幾正
個間我成日覺得佢sales好煩
唔煩 佢任我試 同埋價錢比其他平
之前都係果個買開野
枝嘢除咗易收慳位真係冇乜優點

而且咁多節實震

仲要呢個價錢,畀成四千銀買我不如加多啲錢買G
btw, 你想買travel backpack又想買tripod既話,back完支腳架,到出貨嘅時候可以響survey加錢特價買埋袋
咁抵?但我又急用,同埋係ks買保養寄返去好似要自付郵費。back得枝腳架黎都講緊幾個月先到手
自付shipping, 但之後會退返錢比你
我換過3次,仲次次退多左錢比我
正wor 加錢特價買個travel line+M camera cube要幾錢
Q&A
Note that we'll give a special Kickstarter discount for all add-on items. That discount is TBD, but will likely be about $5 to $10 off each product.

你判斷下值唔值得等喇,官網價減$10到$5USD,官網價本身好似都平過香港
我就唔急用所以會等,可能都係加個black travel backpack同M camera cube
我前幾日買
唔知點解平40$
Backpack + L & M camera cube都係3千3港紙
袋加兩件附件有折
唔買raincover?
嗰個二百幾,香港買啦
雖然我覺得無乜用
平時個30L落雨都照樣行出街
嘩,平左40us
如果呢個價我都官網買算
而家有無code
勁喎師兄 咁都可以係連登搵到錢
搵錢真容易 連登太撚多水魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞