[多圖] Peak Design #9 Kickstarter 係旅行用腳架

217 回覆
2 Like 39 Dislike
矮到咁 個中軸又幼 PM 自己枝gitzo 好勁多
有咩特別
咁你都有Gitzo...
You win
The price got updated.
佢話好過gitzo 除左細我睇唔到有咩好 佢好似mount eos r + 85 定 50 我睇佢都唔敢mount 1dx2 + 16 35 2.8啦 which is 佢最常用嘅gear
講真加埋運費差唔多$4000點買得落手
個雲台好似冇得響固定水平面咁轉?(say, for影全景相)
自從佢出自己版本nd filter打後 已經對佢反感
呢條友有拎100-400影,不過唔係長曝
https://youtu.be/CSzvyxy3IYA
有人問左,員工答話建議買個adapter 自己裝全景相既雲台
唔係掛 個goal圍返係400萬港紙 唔洗一日就fund過左2千萬 仲有57日
突破傳統設計喎,呢點已經好吸引
睇完呢度comment再click入條眾籌link驚訝咗一下 係連登真係反指標定啲只係啲人口裡說不
咁back 左果啲都係一少部份姐

等於呢到都係得一兩個支持
ks 好多野都第一日爆
只係腳架野 冇更多實測唔會就咁買
等多啲評測先,而家先第一日
好貴
30分鐘左右就reach goal
YouTube依家都有十幾段片
我都係持觀望態度
點樣裝返一般雲台
https://youtu.be/YqUtHhLxVoc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞