20歲以上仲玩緊LOL既人基本上人生已經冇得救

158 回覆
144 Like 45 Dislike
唔覺
利申23歲 讀緊kong u mbbs gpa 3.9幾 日日玩lol

city engine 智力
下下推埋個game,同D上一輩既人有咩分別呀
其他玩咩都好,都要balance到自己人生
對唔住 我hku freshman 而家一個禮拜都有2k 點睇
因為轉咗用Mac所以無玩
我5字頭退左休
玩左2個月金牌點睇
打個機都無得救
好似樓主咁日日做奴隸就完美啦
翻工>放工>訓教>翻工
人生贏家
我5字頭退左休
玩左2個月金牌點睇

返璞歸真玩番D細蚊仔野清洗下心境可以接受既
幾年前(S2)
我同個個fd (三十零)開始玩,
佢做剪髮佬,
佢果時都係揸架fairlady,
玩到上年開舖,
今年換埋波子啦

打十次比佢梗有6,7次係:
「搞緊咩呀?
「打積分囉!

只可以話我係天份型,佢係努力型
利申:兩個都係銅五
點睇菲歐拉呢隻英,上路仲興唔興鬥士角,ad係咪得返物理致命流
點睇菲歐拉呢隻英,上路仲興唔興鬥士角,ad係咪得返物理致命流

個個轉玩哂達叔

劍女?
打個機都無得救
好似樓主咁日日做奴隸就完美啦
翻工>放工>訓教>翻工
人生贏家

文盲
係打LOL冇撚得救姐
果然LOL玩家都係呢種質素
講既野咁撚似我以前係高登開果個post
不過d回覆都係差唔多質素啦
你屌佢地心鏡問題 佢就答你搵幾十萬個月咁啦
成班人懶係野咁 打機咪打機囉
岩岩20歲 上左鑽就冇點過隻game 太易上

轉練槍法
我都有玩
LOL 呢隻咁撚易上手嘅垃圾驚
最啱啲唔識打機又唔想用腦嘅小朋友玩

同意

利申40場鑽五
搵唔到有隻game 可以耐玩得過LOL

隻game質素,鬥技術
講畫質,04 年廢機都玩到
隻game keep住出新野
而且係免費,係d 英好似要番工咁
每日賺少少錢買

缺點就係咩ser都有toxic player
似係打得多飛機,輸少少就好嬲

利申:咩機種都有,好耐沒玩,淨係打LOL

宜家嘅lol用內顯玩fps低到仆街,佢每個season都有提高畫質,我係高登頭幾個lol post果陣加入
收到風樓主戒左lol之後就上左東莞破處
想知再講
想知再講

18歲果陣乜都冇,戒左LOL之後一年有車有樓
想知再講

18歲果陣乜都冇,戒左LOL之後一年有車有樓

想學野 係咪睇圖表同買股票

每日拎打LOL食兵果D時間進修
唔知話隻game弱智啲人又有幾多人玩得掂隻game
唔知話隻game弱智啲人又有幾多人玩得掂隻game

識幾個係欣榮花園二樓做既都有大師菁英
正廢柴

利申二十五歲仲玩緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞