20歲以上仲玩緊LOL既人基本上人生已經冇得救

158 回覆
144 Like 45 Dislike
LOL 同平時見到廢老玩個d 手機game 有咩分別

爻吾刂

廢老係屋企咪又係玩LOL

爻吾刂

咪又係鬥課金(時間就是金錢)

爻吾刂

廢老玩既pkm go 仲高技術要求
sor 囉,25歲,有女朋友,日日打lol

揾得四皮野左右

揾得四皮野左右

四皮都好意思拎出黎講

爻吾刂

呢個真,見我個弱智表弟岩岩30LV打兩鋪都升到鑽石

爻吾刂

AGGER 中精靈球仲難過LOL連技

揾得四皮野左右

四皮都好意思拎出黎講

一隻食兵食20分鐘既驚都有人撐

我呀婆都識玩啦

到老果陣諗番自己玩左十年LOL,有五年都係用黎食兵

wtf

揾得四皮野左右

四皮都好意思拎出黎講

我呀婆都識玩啦

wtf

一場game平均40分鐘到,有20分鐘食兵...冇計錯數掛...

我呀婆都識玩啦

wtf

一場game平均40分鐘到,有20分鐘食兵...冇計錯數掛...

廿四小時玩lol
正評係我比嘅,希望樓主鬧醒呢班懵撚
lol 上唔到鑽果d 真係智商有d 問題 可能要去check 下iq
利申:改到愈黎愈垃圾已經冇玩
點睇只troll game?
咁魔獸世界呢
班友成日用電競黎打飛機
你玩到電競咩?玩唔到咪又係嘥時間
班友成日用電競黎打飛機
你玩到電競咩?玩唔到咪又係嘥時間

電競有咩咁威 唔係打到最top果班人工仲低撚過普通打工仔 日日練習十鳩幾粒鐘玩同一隻game 飛機都無得打
小朋友遊戲

我呀婆都識玩啦

wtf

妹下妹下
唔覺
利申23歲 讀緊kong u mbbs gpa 3.9幾 日日玩lol

mbbs好似唔係計gpa……
連登最叻批鬥
唔覺
利申23歲 讀緊kong u mbbs gpa 3.9幾 日日玩lol

mbbs好似唔係計gpa……

柒撚到
我幫個小五小學雞補習,佢都同佢既同學既話題都係LOL,相差十幾年,好聽d叫拉近距離無代溝,難聽d咪叫同小學雞鬥高分,心智重係小學雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞