20歲以上仲玩緊LOL既人基本上人生已經冇得救

158 回覆
144 Like 45 Dislike
唔覺
利申23歲 讀緊kong u mbbs gpa 3.9幾 日日玩lol

mbbs好似唔係計gpa……

mbbs d gpa有咩用
淨係分pass or fail
由此可見 玩lol 既人真係弱鳩智
唔覺
利申23歲 讀緊kong u mbbs gpa 3.9幾 日日玩lol

唔覺

mbbs好似唔係計gpa……

柒撚到

唔覺

醫唔係冇gpa架咩?
唔覺

醫唔係冇gpa架咩?

20歲以上仲搭緊公共交通工具既人基本上人生已完

仲同小學生鬥快上車
連登最叻批鬥

之前我喺高登開post 講人地外國電競點勁,香港點廢,大把高登仔負評再屌咗我一鑊
咁我想問吓玩咩games至可以叫自己做連登仔,定係機都唔應該打
連登最叻批鬥

之前我喺高登開post 講人地外國電競點勁,香港點廢,大把高登仔負評再屌咗我一鑊

其實台服菁英個堆好多香港人 睇佢地玩都幾勁下 起碼都有外卡水準先 之前ive仔個班都唔差

只係哩行係香港競爭力低,無人敢投資落去。
我金2 你就無得救
屌你老母
唔覺

Mbbs有撚計gpa 做下功課先扮啦屌

玩lol 大部分都係on9 小學雞
上面個hku
咁小學雞嘅
上面個hku
咁小學雞嘅

因為玩得lol 既唔係弱智就係小學雞
我金2 你就無得救
屌你老母

我呀婆都白金2啦屌
連登最叻批鬥

講廢話就彈開啦
上面個hku
咁小學雞嘅

因為玩得lol 既唔係弱智就係小學雞

true
玩lol 大部分都係on9 小學雞

咁玩咩好
好悶
我表侄小二都係打lol
我表侄小二都係打lol

第時佢開post 話lol係童年回憶,你叫上面d人點回應好
我表侄小二都係打lol

第時佢開post 話lol係童年回憶,你叫上面d人點回應好

比返呢條LINK佢
唔覺

醫唔係冇gpa架咩?

佢可能講緊common core d gpa呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞