南亞義工同啲細路女「結婚」?

790 回覆
1339 Like 29 Dislike
重案組高級過CID?
咁樣你唔識阻止個小朋友?身為社工唔使避忌?你邏輯都幾好為左合理化自己行為選擇性隱瞞。
辟邪咩辟,癖呀,從“病”字部呀
真係真心相愛的話,個男人就點忍都忍到個女仔大先出手啦
趁個女仔仲心智未成熟就去搞人都無問題?
你去驗吓腦啦好無呀
龍生身高比較矮小 不足150
龍生一直以來得唔到朋輩既正常看待 一直被視之為小朋友
自始龍生心裡一直交織住自卑心和一份童夢
而性方面 理所當然無合適渠道發泄
最後把慾望寄存在小女童身上

抱起女童令龍生程拾男性尊嚴及地位
相對下亦令龍生身高的不足不被發現
龍生並不是原發性戀童
是後天環境 加上自身缺陷 在潛意識上的自然選擇

龍生心底裡並不一定是邪念 更大可能是想展現僅有的男性尊嚴

以上觀點純屬個人合理猜測
其實邊個揸機
揸機係邊個重要咩?唔通揸機覺得無問題就無問題咩
明顯共犯
都幾重要,因為揸機嗰個可以睇住成件事發生可能本身都係孌童
咁中意打橫嚟講既你?
好地地又講乜鳩人獸交?
九唔撚柒撘八

我地係講梗佢啲行為過哂火啊
痴線
我講性取向其實只係性癖
你覺得唔同咪同我拗囉,又話唔想執著詷彙
咁你咪姐係認同戀童同gay/les 一樣應該受到尊重

你班兒登仔成9日話我恐同
我幾時有話同性戀唔岩?
反而你班友就同班明光社恐同道德撚一樣
同性戀就聯想到肛交
中意小妹妹就聯想兒童色情
而家有扑到咩?
影幾張相都唔得?
反而你班友就同班明光社恐同道德撚一樣
同性戀就聯想到肛交
中意小妹妹就聯想兒童色情
呢種低端人口應該去化學絕育 唔好係度累人累物
如果你老母坐蓮咁坐喺樓下看更阿伯到,又或者街市豬肉佬喺更衣室無著上身衫攬住你阿媽而影咗幾十張幾百張你覺得無嘢嘅,係純友情咪得囉

你唔好將同性戀同戀童癖拉埋一齊啦
無人反同呀,無人質疑同性戀

得你將兩件事搬埋一齊混淆視聽
你唔係以為咁就搏到啲同性戀撐你戀童都正常?
覺得龍緯汶無問題既人
如果你地日後犯事就同個官講呢堆歪理
呢種姿勢都唔叫親密同唔恰當 我都唔知講乜好了

男女朋友咁樣影相無問題
但係父女咁影已經好奇怪
更何況係個無血緣關係既怪叔叔
你估下有仔女既人睇到呢個變態驚唔驚
呢兩張真係睇到好不安
邊Q個會買件咁嘅泳衣比靚妹着
好撚噁心
真係世風日下
唔好將身體缺陷講成合理理由去做超越道德界限嘅事
你幾愛幾錫個小朋友都好
過多嘅身體接觸都係不必要
小朋友思想未成熟唔知
但一個成年絕對知道個界線係邊度
推呀CLS,唔好比個禽獸有機可乘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞