南亞義工同啲細路女「結婚」?

790 回覆
1339 Like 29 Dislike
That shit is riduclouspedophile
You're a paedophile ~You're a paedophile
You're a paedophile they say ~~~~
ching 第時生咗個女記得話比佢聽

等佢著住條泳褲游水皮膚貼皮膚咁攬住影相

咁樣湊佢放學

同埋咁樣同你個女一齊瞓同走晒光

去玩影相無問題 你會唔會抱住個𡃁妹擺個坐蓮姿勢影相 會唔會摸住佢個胸大脾同patpat影相 定你鍾意同啲𡃁女同床合照呢 抑或帶佢入泳池男更衣室要個女仔著住三點式影相

正常人唔熟都好應該叫佢著返密實啲先影佢相下話? 何況佢地見咁多 你做人契爺都唔想個女唔曝露下話? 你真係痴撚線 唔該你唔好生仔變態佬
我地只對個變態佬幾時仆街有興趣多啲

我祝你以後生女唔好俾戀童犯搞
好撚癡線
湯渣華 : 你就好啦
cls
仆街,成件事好撚核突
社署真係要跟一跟
屌你老母好撚嘔心
點解仲可以幫個變態口
典型大愛左膠
一諗到所有相個變態都係扯住旗咁影就好撚想嘔
果幾張坐蓮sex pose真係親生都唔會咁影啦
你話2-3歲果啲bb啲既細路就算啫
哩個katkat讀緊小學架啦
小學常識科都有教男女授受不親啦
半個成年少女咁款點做得出影床照 攬實 sex pose呀
明顯當左自己條女啦
有係巴打識報fbi
香港無皇管就推撚到上外國新聞啦
唔好姑息哩啲又醜又利用小朋友無知同天真既變態佬
俾你第時個女著好無? 仲要同個陌生男人出街果陣著 俾佢摸身摸勢好唔好

一味淨係識話咩心理健全 最唔健全果個係你呀
你打唔打飛機架唔好話你無睇過av呀仆街仔
依家係佢做啲野俾人link到去依啲猥瑣行為度呀

對貓貓狗狗佢係小朋友呀 人黎架
定你係龍生本人呀變態佬

我無女我唔係les嘅 收皮啦attention whore 死假膠
收撚皮啦唔撚想知你真心定假膠
依家係好撚認真既問題黎
你憑咩假設左佢係心理健全?
定你係佢本人
大部分人唔會諗到啫即係有少部分人係會咁諗
如果唔係邊度黎咁多戀童犯
你第時生個女比人咁抱咁攬你唔撚好怨
平排搭膊頭唔得? 就算抱一定要坐上個男人度仲要坐咁入?唔識推開啲個女仔架 你自己俾人掂到咁埋都尷尬啦下話
好撚猥瑣, 抱自己仔女都唔會咁抱
對你老母等
我屌你老母洗唔洗同你老母一樣大先屌得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞