南亞義工同啲細路女「結婚」?

790 回覆
1339 Like 29 Dislike
佢唔止對一個小朋友毛手毛腳架喎
你條撚屌
契女
原來上完契就可以隨便摸
佢有mon post,每好 comment 都負評
個藉口戇唔戇鳩啲
外國大撚把例子係親屬或者同家庭友好嘅朋友
以關係密切而對小朋友下手
child grooming正人渣
forward比你班同鄉啦
有無人有印象,好多年前有電視台查過龍緯汶搞嘅慈善機構年報有問題,行政費過高?

我唔太肯定
應該去深水埗貼
佢選區議會
已經提咗身邊人提防呢條友
冇追post
有人報左警未
社區發展 網絡主席 用假文件受懲

2005-03-19 蘋果日報

【本報訊】香港社區發展網絡主席龍緯汶,○一年在旺角某球場舉辦嘉年華會,其後向油尖旺區議會申請撥款,以一張虛假印刷公司單據申領二萬元印刷費。他早前在觀塘裁判法院承認一項使用虛假文書罪,昨被判履行一百八十小時的社會服務令。

控罪指三十歲的龍緯汶約於○一年十二月,使用一張明知是虛假的速印公司收據,從而對油尖旺區議會不利。龍在庭外表示他墊支費用在先,且他將涉案收據與其他活動的收據混合使用,又不擅長會計才犯案。

案件編號:KTCC7536/04

舊登見到
點會有人仲信佢人格無問題
傳媒幾時做野
嗰啲撐條撚屌話條撚屌心理健全唔會有邪念嘅人,現實生活裡面應該都同條撚屌差唔撚多
關咩事
佢自己認門認派姐
你記下08年選舉佢係咩?
條友有無正職架
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28220098&extra=&page=1

連登 baby condom 香討史上第一次聯手追擊wor
bb套都有?唔係話比人刪post咩?
屌佢老母契女契上床呀?仲有,咁撚多契女?南亞父母知乜叫契女?全部有曬父母同意?契女玩結婚戴戒指?根本就痴撚線
戀童/戀伯只係性取向一種
點解要比你班gay 佬歧視?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞