任何時候都入嚟傾心事(3)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
扑左你點知
Agree最後個句
5-10個又真係有啲多如果有人send5-10個啲post畀我我都唔會睇.....

Send1-2個都可以問返人有無睇嘅
但5-10個都要問仲要討論下搞唔搞笑又真係有啲太chur
有啲似畀老師抽書

我覺得絲打你要學識唔好圍住男朋友轉
搞笑野分散投資 一啲send畀男朋友 一啲畀朋友 一啲畀屋企人
咁樣先唔會太煩
如果唔係就會變咗長輩圖同whatsapp新聞咁煩..........
你句算啦以後唔send係晦氣說話啦
講真既..好多男人得到過女人既身體後
會變得差左 你覺得佢扑野之前係咪好多甜言蜜語
扑多幾次之後就唔耐煩
不過都會有人變好左 認定係可以過埋下半世
就快要做fyp
一開始講好三個人一齊做
想做既topic得兩個位
佢地2個一定唔會拆
就叫我去搵第2個人form gp
我都係咁㗎喎
永遠都無人記得自己㗎
行行下先知唔記得咗我
中學捉我一齊去廁所 去完唔會記得我㗎
傻更更企咗幾分鐘先知佢地一早返咗班房

慢慢變到對人戒心好重
直到見到對方對我好 我先會對返佢好
或者淨係SD啲佢一定有興趣既野
再wtsapp同佢講啱啱sd咗個關於咩既post比佢囉
認真 如果成日sd啲我無興趣既野黎
睇咗兩次三次之後就唔會再禁入去睇係咩黎
所以你之後sd既野 佢都未必會睇
除非你同佢講埋個post關於咩(而佢又有興趣)
我明係冇可能平排
但至少係差唔多
佢地如果其中一個唔得就唔會同我岀去
但我唔得閒佢地又照岀街
...得罪講句 你親戚朝朝send長輩圖+ 五至六單新聞畀你,你會唔會逐個覆佢?
唔係日日5-10個啊有時1,2個,10個係我大約
我無問返佢有無睇!!!!我從來sd完就算,但見到佢無已讀
我知道呢樣野,怪自己痴身
我唔會再sd了
返工返到無止境咁 開始有點灰
俾你發現左但真係無心再分享了
比人唔記得真係好慘
仲要自己好care人地時
但發覺自己一啲都唔重要
一隻手掌拍唔響嘅 你有無諗過你自己同佢相處上有咩做得唔好嘅地方先
為什麼啊
講嚟聽吓?
係咪鳩假期嗰啲
啱啱煲咗集劇+沖涼!
好慘呀屌
完全試過一樣
勁難受
又就快爆POST啦幫你推下先~
咁又無 唔關扑野事 好清楚佢唔係呢啲人
扑前扑後都好錫我 佢有話過我地拍左半年,熱戀熱足半年,可能佢hea左少少,我就覺得好大反差
雖然佢成日講埋哂啲歪理,但呢句我部分同意
我話佢成日無睇,佢話好多睇唔哂

係咪因為你愈嚟愈癡身?
可能男仔係咁啦我自己係無論佢sd咩我都會睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞