任何時候都入嚟傾心事(3)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
中醫唔提倡d人成日吹冷氣,而且你係女仔 都係唔好成日吹冷風為好,吹得多個人比較虛

有d冷氣可以有得調控去到某個溫度就自動開(好似係
同你傾計我都覺得幾開心
btw搵緊暑期工
過來人,無問題,忽冷忽熱得唔好咁明顯,隱約小小,佢一feel到小小,發脾氣,就關心多啲氹下佢,佢又開心翻一排,無限loop,絕對可行,只要唔好唔理佢得太明顯太over就可以
男女都會係咁
唔好對人太好
算係啦唉⋯⋯比佢block唒所有野好耐,已經都打定輸數,純粹好掛住佢,但前幾日無端端unblock左我wtsapp,其他都仲block緊,唔知咩意思,我又諗係咪有翻機會,唉
唉老實咁講 都唔明愛一個人點解要咁做 好多時約去街已經係我出聲 邊個唔鍾意被愛 有時俾我享受下呀 咁去街方面呢 要唔要去少啲 同埋神秘感呢?
係呀 我對腳可以一年四季都係凍冰冰
而家嚟m前後都一定會每晚用熱薑水浸腳10分鐘
呢個月有暖返少少

嗰啲冷氣一定電費好貴
唉 睇嚟你都有啲故事 我就係知道佢個ex好仆街又唔理佢 我就做足一百分 但一諗到佢話以前佢自己成日去搵個ex 又覺得人真係好犯賤 你唔要佢就痴埋嚟 你對佢百般遷就又唔珍惜
我同大家傾計都超開心
大家竟然無嫌棄我講野冷冰冰
暑期工?未grad嗎

可以嘗試下搵佢 可能佢都掛住你先解blk

亦都可能係想睇你死咗未先解
唔好太主動
人都是犯賤的
唔知升唔升返到degree...
千祈唔好啦
對人好 70分就夠
你乜都付出晒 人地未必會對返你付出
愛情要好似同猜波咁
你打畀佢 佢打返畀你先好玩
你一打完就去對面場接返自己個波 咁佢玩咩自然就唔玩 仲嫌你打得廢啦
唉講就易 成日心軟
我個ex都係咁,但係我都慣左我約,之前一開始一齊有問點解你唔約,但佢就係咁無計,唔知你拍左幾耐,但耐左佢唔多唔小都會問下你邊日邊日有無野做嗰啲架喇,耐左你都會慣,因為主要都係想見啫。
去得多唔多其實睇雙方時間許唔許可既啫,神秘感耐唔耐都可以有,不過我係話例如送下禮物嗰啲神秘囉,都係睇你女友中唔中意驚喜嗰啲
講到尾,佢感覺到被愛開心,你都開心啦,雖然我依家散左,但諗翻起嗰陣真係好開心
我有聽過呀 但有冇咩例子 點樣七十分
你絲定巴,想聽下絲有咩意見

或者揾佢同佢講,我未死得呀halo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞