任何時候都入嚟傾心事(3)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
過去嘅事就係過咗去嘅事
魔鬼同天使既共同體
羊真係唔得
牛我會努力的!
成日去街㩒電話囉 其實想開佢波好耐 成日都唔忍心
你是魔鬼中的天使~~~
可以點走出呢個循環??
成日想試下改變 但係最終又跌返入呢個循環入面
雖然知道咁樣做唔好 但係咁樣又好似係自己最舒服嘅狀態
咁咪係囉,點會原諒到我
唉,出去玩女,點都係我錯,但我對佢感情無變過,依家只係好掛住佢
3.12 佢要3.2
但係有啲人可以好正面 唔會成日諗返過去 唔會後悔做過嘅野 呢啲人真係好幸運
對一個女仔有好感
但係佢又對我無咩興趣
唉…
你點知佢冇興趣先?
我係ig見到啲野食玩樂、搞笑post會share俾男友,但佢多無睇都講過幾次了,我話佢成日無睇,佢話好多睇唔哂話我煩,一日sd十幾廿個,其實一日5-10個左右ig direct sd, 唉我都係想同你分享姐我話過算啦以後sd少啲甚至唔sd,佢又話唔介意叫我繼續,屌你sd完都唔睇其實你唔睇唔緊要,係你嫌我煩乜禁一下入去睇幾眼要好耐咩你睇連登睇人地po野咪一樣睇好耐,點解我sd既就係煩我好心淡 男朋友嫌自己煩 係幾悲哀既一件事我wts都無chur你了 一路打眼淚一路流
有時sd 2,3個炸嘛
仲要屌返我轉頭撩交嗌我都無話你!!!只係同你講聲其實我sd過喳嘛你態度又差到死!仲摺尻我 好難聽呀妖
始終你有興趣嘅佢未必覺, 所以又唔怪得佢唔睇
有陣時會睇漏左 一個都唔睇咪以後唔好分享比佢
心情好差
三人行覺得自己永遠比人dum低
係朋友中永遠都係last choice
係咪我太就人咩都冇所謂
重視既人永遠都係最後先就我
咩內容既野我都sd的但個通知係唔會顯示我sd咩內容啊,姐係佢只係見到我sd左個post俾佢
最起碼你有朋友約
佢係無禁入去睇我現在不會再分享了
有時男真係未必對個個message都咁上心,好多時睇完就算。同埋有時你sd完段片,佢覺得普通嘅話就會唔知點回你
其實你分享都係好事黎 可以大家搵下D話題傾下計
當你好重視既人
但佢地唔係放你係好重要既位
覺得自己好失敗
有好多朋友
但做唔到一個first choice既位置
我都好明白 男仔真係完全不細心好單純。。
我只係想要一個like既符號就夠。。一個心心
佢係連讀也不讀 1,2日讀1次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞