求拿拿林online私服

690 回覆
84 Like 6 Dislike
當年中二玩到L6, 89lv
官方有個活動送瑪瑙石,技能吸血6%好似更多
我用黃金石像鬼加3粒瑪瑙跟本無敵,咩關都輕鬆過
之後太無癮,100蚊賣左個ac
個陣韓服最高都係得L7,L8
想知再講~
當年中二玩到L6, 89lv
官方有個活動送瑪瑙石,技能吸血6%好似更多
我用黃金石像鬼加3粒瑪瑙跟本無敵,咩關都輕鬆過
之後太無癮,100蚊賣左個ac
個陣韓服最高都係得L7,L8
想知再講~

當年我係最早玩個批
記得開服無耐,果陣好多人
前中期係最難玩的,因為d機唔勁,錢又少,升lv又慢
又要儲卡片
我記得3xlv個陣,有個人教左我一個快速升lv方法
14關卡有個任務完成左有100萬經
因為得個關d子彈最易避,之後係咁用sp技肉博隻boss就得
個陣呢個秘密冇咩人知,可以去youtube搵番
如是者我d lv就平步青雲
我記得個陣仲係80lv封頂,之後好多人封左頂無耐就開放到89
之後無啦啦有一班大陸人黎玩,佢地用外掛整到d漢斯幣超多,成理過億
官方又唔理,又話唔係外掛,又冇封佢地ac
個陣仲賣錢添,我用左50點($28)買左2000萬漢斯幣
資深師兄一定知呢單野!
我記得個時集中班既機冇咩人用因為d技廢
我自己多數用一般或散彈
冇記錯石像鬼係最高lv既集中型機
但都唔勁,但自從官方有d活動好似係論壇回帖定唔知問答比賽之類
送左吸血瑪瑙石之後(得官方送先有,合成唔得到)
加埋石像鬼招儲氣大,所有關卡輕鬆S無難度
唔洗技術,狂儲氣就得 做壞晒
我記得L1打到L6只用左4,5小時就爆機了
其實好多人心態就係一開頭覺得好好玩,新奇刺激
但玩玩下卡左關,卡住係3,40lv就冇癮,就唔玩
所以我升到5,60lv個陣已經少一部分人
80lv個陣唔洗講,得番幾十人
我89lv個陣已經得番少部分大陸人同香港人玩
因為已經爆機 ,可以做既就係整靚自己間屋
其實拿拿林有樣好就係只可用漢斯幣同玩家交易
所以點數都冇咩人買,呢個亦係佢收皮原因之一
我個陣拎住2000萬錢,咩卡都買到,高出市價幾倍價錢狂收卡
正所謂無敵是最寂寞,所以當封頂爆機後就再沒樂趣了
身同感受
Agger
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞