求拿拿林online私服

690 回覆
84 Like 6 Dislike
回憶只能長存心裡
童年回憶
冇喇冇喇 又過多一年 同樣係咩消息都冇
好想玩返
以前望住啲server一個一個咁減其實已經好心痛
冇!?
我都想玩返 但一直都搵唔到私服 之前有試過DOWN 大陸版QQ拿拿林 差少少就玩到
不過因為年代久遠 而且冇更新 只可以用win7 32bit 或者更舊嘅 windows先入到GAME
win7 要去內容較相容模式去windows XP SP3 先有機會開到
64BIT 可以死心 冇可能玩到 GAME都開唔到 淨係開到個登入畫面 遊戲主體係開唔到
32BIT 開到GAME去到登入畫面仲要用一啲經過驗證嘅QQ帳號先可以登入
如果你即刻申請嘅新帳號係登入唔到 因為佢地SERVER已經停止更新
新AC係入唔到拿拿林個SERVER 所以係冇用
之前為左可以玩返 上百度搵左個POST有哂可以登入拿拿林嘅舊AC TXT檔
試左幾個都WORK 登入到 但因為依加電腦係64BIT 又WIN10 所以都係玩唔到 相容模式都冇用

回想起小學雞差唔多日日放學第一時間返到屋企用部廠機開拿拿林
windows xp sp3 仲好記得粒核係單春3.0GHZ 果時黎講已經係好快好快 玩跑都可以秒LOAD圖
冇記錯應該係呢粒Intel® Pentium® 4 Processor 3.00 GHz, 1M Cache, 800 MHz FSB
RAM就256MB 玩得耐拿拿林會越來越LAG 跑ONLINE都係
LOAD圖會越來越慢 要熄GAME再開先得
之後果時因為好細個乜都唔知 咁就LV1打果個咩天空船 第一個關卡黎 之後有幾隻寵可以素揀
印象中有散彈 有集中 同埋有個好似係追蹤型 通常係貨金寵先有 或者祕密關卡跌嘅稀有卡先有
果時一出都好多人玩 好易LAG機 不過組隊就好方便 加上有師生系統 可以帶人升

跟住唔知點解隻GAME好似一沈不起 越來越少人上 可能俾跑ONLINE搶左風頭
之後慢慢變左單機GAME 有時悶悶地就推下關 推到好似13-1 有海盜果關就開始難
加上手上嘅寵又唔勁 卡片又唔多 合唔到野食回血 要好好彩先見到有幾個巴打上線組隊一齊打 不過有D高手一早已經89LV左L6埋 唔可以一齊打 不過好彩地都打到L16 之後隔左好耐冇玩
發現佢話要執 搞到我果時勁唔開心 一隻咁好玩嘅GAME就咁冇左 果時都有諗過轉去玩韓服 因為太細個又唔識字 所以最後冇搞到AC
咁就決定更新入過 發現多左好多人
不過都冇用已經太遲 之後有D高手都返左黎懷念 免費送卡送裝送寵 果時有幾個巴打送左幾套祕密關卡4嘅卡黎俾我合
真係開心到爆 之後又一齊瘋狂刷祕密關卡4升LV
祕密關卡關左之後帶我由L1打到L6 89LV埋

合左6個13秒盾先打得死隻L6王
最後我都無憾地可以當做爆機收場 【L6- LV89】
仲記得果時D高手為左幫我完成心願 俾左99張吸HP卡我合落隻寵度
令我冇咁易死 果時吸HP卡係好珍貴 要好多漢斯幣先買到
之後有啲卡合極都爆 條友就係咁俾卡我 合到得為止 真係感動

不過印象最深都係卡片交易店同埋個娛樂室
個娛樂室真係唔知點玩 次次俾人屠
反而個空中競技場真係爽到核爆 係咁攞技炸人拎分. 好易攞第一

仲有個小祕技都依加都記得 係CTRL儲氣開大果時按ENTER可以邊儲氣邊打怪
不過 點都好 回憶總是美好的!

當時嘅忠實玩家上.......
樓上
請受小弟一拜
冇晒人
仲記得補完習會同一個同學上另一個同學屋企玩
個外賣車仔麵次次都放到索哂水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞