保安局認修例助中國大陸沒收在港財產 堅持奪立會審批權!!

301 回覆
361 Like 6 Dislike
到時知你有50萬
都會收埋你
但係冇人會為香港回血
仲有聽碌撚講野
聽個D都ON9
再講白啲,到時連仲有冇港元都成問題,一旦到時廢除港元,由人民幣取代,港元成廢紙。
有 打貿易戰都有多個0都頂到半日
唔會窮到連港元都冇
好多焦土係五毛扮
睇佢地用法其實睇得出果班係五毛黎
我自己睇波成日都睇簡體字新聞
有時自己太懶廢事睇英文
知道果班仆街既logic.同用字
我知道有時都會on99用左d支那字
所以大確知道果班仆街有d真係五毛黎
佢應該用洗黑錢條例去充公。但正常既,好難用呢條攪人,否則港共唔駛整條送中條例
焦土派慘變5毛,你話我5毛都好啦。當年我有去龍和道,結果呢?又衝又鬼,變到今日呢個局面,我本身係本土派都變焦土派。
不服來辯,叫多次大家一齊衝你敢唔敢?我地焦土派第一次衝先,有無人跟隊先?
樓市要大跌了
點解咁多人咁撚蠢 真係以為啲有錢佬先會有事
有錢佬唔出力就唔出力。。 大佬呀 你都識講有錢 有錢去邊都得啦 食屎個個係走唔郁既你咋
你睇依家個個國家都驚到仆街咁
呢個支共真係認真仆街
1:佢可以炒家.凍結你財產去應對美國
2:佢可以捉外國當人質
3.政府把唔撚到關.過得呢步.下一步就係23條

你老母.仲恐怖過德國
佢唔係搵你地.第一步係要郁起支共果班大陸商人
但呢條條例一日起度.仆街真係無日安寧
靚女送上支那
真焦土派係到,中共一國兩制你仲信?未夠50年就變到仆街,長痛不如短痛
屌支那仲多靚女啦

到香港人啦
醒早唔撚信.但又可以點
香港出唔出到個孫中山先?
人造人不了...港女樣衰極都有個底,支那妹一係人造人,一係ps裝甲上身,一係就大嬸樣
講得啱,頭上有把刀,上世紀五十年代中蟈歷史,已經係例子。

呢個地方冇民主,自由都漸漸失去,法治更加淪為政治整人工具。依家連最後私產都未必有保障,死得。
咁係咪應該支持埋23條,選舉投建制
咁你同大灣駒有咩分別
除咗哩啲戇鳩理由外,你同保皇狗有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞