保安局認修例助中國大陸沒收在港財產 堅持奪立會審批權!!

300 回覆
360 Like 6 Dislike
咪撚傻啦
共狗殺到黎 有錢人拎晒資本走
窮人無得撈 到時食都無得你食
港共已經痴痴地線

個個都諗住收皮 班有錢佬不嬲都反對香港義士同奶共 依家到佢地受返

5毛?
共狗先係最大最終既敵人
你搞清楚先啦
定係真係5毛

平時你班撚樣又話要焦土政策 要破壞晒黎過 依家又話共狗係最後敵人 內部都未搞撚掂 成日企係利益者後面講野 係人都知引渡一通過 全港人就生活係白色恐怖到 屌你老母 你地有冇企過出黎? 你地連網上幫下口都無 日日踩港屌爆晒你地老母
誰錢多就拉誰 李嘉誠救國
最好睇應該係商家點同中共撐
由黨帶領高樓創新高 (搶返嚟)
笑死,有班窮撚ff支那捉曬全港人上去,反正都買唔到樓見唔到香港有希望,同有錢人一齊攬炒low,驚西咩

我都咁講,反而小市民都無野好輸,香港人只識返工。
如果我同你講再去圍政總就阻止到,又真係有幾多人肯出黎?上次遊行都知,和理非非啦,大家行個圈就算。
64都30周年啦,屌你班友仲覺得唱下歌仔,遊行幾十萬人上街就有用?比我係林鄭都唔理你地啦。

又焦土派

上面5毛黎 走黎spin 基層唔會中招咁 遲啲香港連奶粉都無得你食呀 仆街
終於露出其中一條尾巴, 顫抖吧, 支國的仆街貪官
仲未有維尼同侵侵對打補血圖
我都咁講,反而小市民都無野好輸,香港人只識返工。
如果我同你講再去圍政總就阻止到,又真係有幾多人肯出黎?上次遊行都知,和理非非啦,大家行個圈就算。
64都30周年啦,屌你班友仲覺得唱下歌仔,遊行幾十萬人上街就有用?比我係林鄭都唔理你地啦。

又焦土派

上面5毛黎 走黎spin 基層唔會中招咁 遲啲香港連奶粉都無得你食呀 仆街

班5毛真係唔用腦
全香港仆街
到時佢地一齊打毒疫苗,飲毒奶粉
認住呢班仆街真正搞衰香港
迫外商撤資

失去香港優勢
香港在「一國兩制」的原則下,奉行普通法,司法獨立,為個人及企業提供有效的憲制保障。
萬一通過呢條例,個人同企業資產完全冇保障

自由經濟體系亦會冇埋
國際金融中心地位都冇埋

最重要既優勢係法制透明先會吸引到投資

香港冇金融冇經濟 正式玩完
真係迫香港既貪污大陸佬遠走高飛

賣樓走人喇

齋提出,未通過啲有錢佬都走大半啦
比你係有錢佬你搏唔搏
個個都諗住收皮 班有錢佬不嬲都反對香港義士同奶共 依家到佢地受返

5毛?
共狗先係最大最終既敵人
你搞清楚先啦
定係真係5毛

平時你班撚樣又話要焦土政策 要破壞晒黎過 依家又話共狗係最後敵人 內部都未搞撚掂 成日企係利益者後面講野 係人都知引渡一通過 全港人就生活係白色恐怖到 屌你老母 你地有冇企過出黎? 你地連網上幫下口都無 日日踩港屌爆晒你地老母

我幾撚時講過要焦土
你起左我底先再講野啦
亂咁吠
迫外商撤資

失去香港優勢
香港在「一國兩制」的原則下,奉行普通法,司法獨立,為個人及企業提供有效的憲制保障。

自由經濟體系亦會冇埋
國際金融中心地位都冇埋

佢地諗住奶共賺夠就移民
話之你香港仆街
又焦土派

班5毛真係唔用腦
全香港仆街
到時佢地一齊打毒疫苗,飲毒奶粉

咁認真做乜?你認為佢地真係人?
唔畀佢地係一個帳戶有幾十個人輪流留言?
排行榜前十名富豪名單如下:

李嘉誠—317億美元

李兆基—300億美元

李文達—171億美元

劉鑾雄—170億美元

鄺肖卿—150億美元

呂志和—148億美元

吳光正—108億美元

蔡祟信—95億美元

米高嘉道理—85億美元

蔡志明—67億美元

迫外商撤資

失去香港優勢

自由經濟體系亦會冇埋
國際金融中心地位都冇埋

到時就係中共接管香港嘅最好時機。
張局長有過億身家
估計有外國護照
除時可以閃人
正呀 好想睇班中國有錢佬點算 ?

應該驚到無覺好訓
排行榜前十名富豪名單如下:

李嘉誠—317億美元

李兆基—300億美元

李文達—171億美元

劉鑾雄—170億美元

鄺肖卿—150億美元

呂志和—148億美元

吳光正—108億美元

蔡祟信—95億美元

米高嘉道理—85億美元

蔡志明—67億美元

公司走唔到就無計
但個人資產走晒啦
佢地有外國護照 驚閪咩
正呀 好想睇班中國有錢佬點算 ?

應該驚到無覺好訓

唔好咁傻
走人咪得
比一個月時間你班富豪賣資產走佬啦
走唔甩就祝你好運
5毛?
共狗先係最大最終既敵人
你搞清楚先啦
定係真係5毛

我幾撚時講過要焦土
你起左我底先再講野啦
亂咁吠

咁我問你 點先可以令全港人企返出黎 依家引渡殺到埋身都無乜人理 你睇下條街有幾多人知 幾多人驚 唔黎穫大仆街班人唔會醒 香港班狗官又唔會理港人生死 個個都奶共
有錢佬享受緊嘅時候 普通人俾佢地剝削
有錢佬俾人充公資產嘅時候 普通人又要做馬前卒幫大家發聲

窮人先唔怕
到時有飯票派

我幾撚時講過要焦土
你起左我底先再講野啦
亂咁吠

咁我問你 點先可以令全港人企返出黎 依家引渡殺到埋身都無乜人理 你睇下條街有幾多人知 幾多人驚 唔黎穫大仆街班人唔會醒 香港班狗官又唔會理港人生死 個個都奶共

權貴富豪外資都唔理
要我地窮閪理?
等睇李+X一次掟晒全港資產走
應該好轟動
香港做左中共回血劍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞