超級跑車係咪特別易壞?

356 回覆
12 Like 114 Dislike
入面啲plugin先甘啊
正 有航拍睇一定好睇好多
gopro>drone
的確剪4k係有啲窒 不過我都係諗住4k downscale落1080p做 stabilising
Finalcut pro x(mac)最大分別係有一路剪一路render
但係因為我要用after effect所以夾premier pro個work flow好用啲,何況980ti應該cuda acceleration
咁sensor細係平drone嘅弱點,不過我都係拍日頭,shutter較到1/60夠哂光,要落nd filter
我意思係gopro重要啲 gopro仲可以拍多啲嘢
drone就真係次要
但係sony lowlight都幾靚下,又細部
唔轉會啦 我已經冇錢
兩樣都買左啦
我買drone係因為想影埋landscape,我腦入面嘅shot好多都係drone shot
相機
電腦
我差音響就窮9代
有錢人
比著我我會用嚟upgrade電腦
用緊部用左8年嘅電腦開lightroom執晒lag到仆街
我上youtube睇 Peter mckinon佢啲拍片tips,佢攞shot攞得好靚
我出雞佢出豉油 不過佢都好幫得手
真係得tripod shot 同gopro玩,少左drone冇左世界感(if you know what i mean)
唉屌你早響,啱啱先放左3張1070一張1060礦卡,平放比你啊嘛,我有個rm850i火牛都係礦牛有冇興趣?
搵多個frd幫你啦
我都係考緊試溫緊書
無啦 我想換部macbook玩下同埋想試下finalcut
佢真係optimize得好好不過raw horse power真係唔夠,做3d /4k以上已經feel到力不從心
我都啱啱買左osmo mobile 2香港830就有
不過如果我係咁買呢啲實冇錢買車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞