毀容個學生妹食自己啲皮係咩味😰

525 回覆
8 Like 1041 Dislike
對唔住 求admin盡快del po 受害人朋友睇到對唔住 求你唔好同受害人講
對唔住 求admin盡快del po 受害人朋友睇到對唔住 求你唔好同受害人講
對唔住

你係真心講定點
見你係真係認錯
不過亂講野冇得收翻
勸你打篇長文向個女仔 佢朋友 佢家屬道歉
仲有各位巴打
如果你唔想比人起底就認真道歉
三個字對唔住冇用

不過你做錯事唔比人屌下係唔識死
當係個教訓
對唔住 求admin盡快del po 受害人朋友睇到對唔住 求你唔好同受害人講 我真係知錯 好內疚 點解自己一時衝動講啲咁既野
屌你 真係好仆街
對唔住 求admin盡快del po 受害人朋友睇到對唔住 求你唔好同受害人講 我真係知錯 好內疚 點解自己一時衝動講啲咁既野

冇架啦
等比人屌啦
對唔住 求admin盡快del po 受害人朋友睇到對唔住 求你唔好同受害人講 我真係知錯 好內疚 點解自己一時衝動講啲咁既野 我唔知點解我當時會做啲咁既野 我真係好賤格

你係個post講有邊個admin會睇到?
你咁樣反而係自己推上個post
要del就去站務臺
[quote]對唔住 求admin盡快del po 受害人朋友睇到對唔住 求你唔好同受害人講 我真係知錯 好內疚 點解自己一時衝動講啲咁既野 我唔知點解我當時會做啲咁既野 我真係好賤格 請大家繼續屌我 幫我手推到1001 比個po沉
( Show Blocked User - 喜露無裳 )

要del就去站務臺

你地都一直推 已經上左熱門 不如快啲1001 我唔訓都會繼續推
對唔住 求admin盡快del po 受害人朋友睇到對唔住 求你唔好同受害人講 我真係知錯 好內疚 點解自己一時衝動講啲咁既野 我唔知點解我當時會做啲咁既野 我真係好賤格

好似都有d誠意

要del就去站務臺

你地都一直推 已經上左熱門 不如快啲1001 我唔訓都會繼續推

襯深夜
對唔住 求admin盡快del po 受害人朋友睇到對唔住 求你唔好同受害人講 我真係知錯 好內疚 點解自己一時衝動講啲咁既野 我唔知點解我當時會做啲咁既野 我真係好賤格 請大家繼續屌我 幫我手推到1001 比個po沉
對唔住 求admin盡快del po 受害人朋友睇到對唔住 求你唔好同受害人講 我真係知錯 好內疚 點解自己一時衝動講啲咁既野 我唔知點解我當時會做啲咁既野 我真係好賤格 請大家繼續屌我 幫我手推到1001 比個po沉
屌你老母 收下把口啦 仆你個街
你老豆真係做錯決定 應該射你係牆到

好奇姐 洗唔洗咁呀

屌你老母,有冇人性㗎你
早知今日
何必當初
對唔住 求admin盡快del po 受害人朋友睇到對唔住 求你唔好同受害人講 我真係知錯 好內疚 點解自己一時衝動講啲咁既野 我唔知點解我當時會做啲咁既野 我真係好賤格 請大家繼續屌我 幫我手推到1001 比個po沉左先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞