毀容個學生妹食自己啲皮係咩味😰

525 回覆
8 Like 1041 Dislike
唉,都上左熱門訓前幫你推多下

比個忠告樓主, 講野要用下腦, 做人唔可以太唔成熟。 就咁

睇完新聞好心痛, 再睇到你句野。。。。我真心屌你都廢事 好自為之啦
對唔住 求admin盡快del po 受害人朋友睇到對唔住 求你唔好同受害人講 我真係知錯 好內疚 點解自己一時衝動講啲咁既野 好驚比受害人家屬見到呢個po 對唔住我唔知點解我當時會做啲咁既野 我真係好賤格 好過份 離晒大譜 請大家繼續屌我 幫忙推到1001 比個po沉左先 對唔住各位連登會員 我推完個po唔會再出現
屌你老母食撚屎啦傻仔
btw比正評果d一樣係傻鳩黎
特登入黎屌你老母
留名起底
唔想講野,屌都廢事
負皮,扑埋
你單機啦
屌你老母
屌你老味
皇天擊殺
唉,都上左熱門訓前幫你推多下

比個忠告樓主, 講野要用下腦, 做人唔可以太唔成熟。 就咁

睇完新聞好心痛, 再睇到你句野。。。。我真心屌你都廢事 好自為之啦

多謝巴打 我等落地獄
樓主比d誠意貼bam圖自爆然後退出連登啦屌你老味

Admin訓緊覺有咩用

訓醒咪ban鳩你囉 睇死你推完呢個post隔一排又開d on9post搏比人屌
對唔住 求admin盡快del po 受害人朋友睇到對唔住 求你唔好同受害人講 我真係知錯 好內疚 點解自己一時衝動講啲咁既野 好驚比受害人家屬見到呢個po 對唔住我唔知點解我當時會做啲咁既野 我真係好賤格 好過份 離晒大譜 請大家繼續屌我 幫忙推到1001 比個po沉左先 對唔住各位連登會員 我推完個po唔會再出現
唔知咁講野 會唔會告得入
一個post多noise過幾十個打阿哥post😂
希望事主家人報警拉鳩樓主
下次開post前唔該諗清楚有咩後果啦
祝你長命百歲,百病纏身

( Show Blocked User - 喜露無裳 )
樓主比d誠意貼bam圖自爆然後退出連登啦屌你老味

Admin訓緊覺有咩用

訓醒咪ban鳩你囉 睇死你推完呢個post隔一排又開d on9post搏比人屌

我會改複雜密碼 不會記低
下次開post前唔該諗清楚有咩後果啦

唔會再開
你老母丫
幫你開定個2

你要開都轉標題唔該
好撚好笑啊屌你老母?
點樣可以推到佢仆街?
咪撚咁賤格啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞