毀容個學生妹食自己啲皮係咩味😰

525 回覆
8 Like 1041 Dislike
留名睇一人推到1001
對唔住 求admin盡快del po 受害人朋友睇到對唔住 求你唔好同受害人講 我真係知錯 好內疚 點解自己一時衝動講啲咁既野 好驚比受害人家屬見到呢個po 對唔住我唔知點解我當時會做啲咁既野 我真係好賤格 好過份 離晒大譜 請大家繼續屌我 幫忙推到1001 比個po沉左先 對唔住各位連登會員 我推完個po唔會再出現 你們要開2繼續屌我 起底都唔好再講呢個標題 唔想del左po都比受害人朋友見到標題 求你地

你寫封道歉信先啦,誠意呢

我諗緊點寫 推住先

咁各位巴打起住底先,一係自貼張相講對唔住

我想問要點寫?係到po定又開個po

開個新po啦,屌你老母快啲寫
如果唔係等起底啦
對唔住 求admin盡快del po 受害人朋友睇到對唔住 求你唔好同受害人講 我真係知錯 好內疚 點解自己一時衝動講啲咁既野 好驚比受害人家屬見到呢個po 對唔住我唔知點解我當時會做啲咁既野 我真係好賤格 好過份 離晒大譜 請大家繼續屌我 幫忙推到1001 比個po沉左先 對唔住各位連登會員 我推完個po唔會再出現 你們要開2繼續屌我 起底都唔好再講呢個標題 唔想del左po都比受害人朋友見到標題 求你地
經過鵝頸橋幫你條好樣祈個福先
冇架啦 有d野講左就講左返唔到轉頭 同埋 你有呢個諗法已經證明你係一個仆街啦

仆街就大撚把 拎手機影個堆已經係 樓豬衰無腦
冇架啦 有d野講左就講左返唔到轉頭 同埋 你有呢個諗法已經證明你係一個仆街啦

係 我係大仆街 亂諗野亂講野

你寫封道歉信先啦,誠意呢

我諗緊點寫 推住先

咁各位巴打起住底先,一係自貼張相講對唔住

我想問要點寫?係到po定又開個po

開個新po啦,屌你老母快啲寫
如果唔係等起底啦

但我話左唔再開po 點算好
屌你真係好撚on9,以為網絡世界講乜都得,真係被人起底咪撚喊呀,柒頭

1 樓主覺得高登>連登
2 樓主話初一去黃大仙裸拜 最後走數
3 食過耶撚個post係老作嘅
4 睇埋啲負皮都知咩事

屌你老母
點睇你個post由黑洞推咗上嚟吹水台見光?
個天一定收尻你皮
點睇你個post由黑洞推咗上嚟吹水台見光?

啱啱先入黑洞 頭先係飲食台

1 樓主覺得高登>連登
2 樓主話初一去黃大仙裸拜 最後走數
3 食過耶撚個post係老作嘅
4 睇埋啲負皮都知咩事

屌你老母

又走數又仆街,真係要起底
含啦柒頭
致受害人的道歉信
本人因沒想清楚說話的後果在網上對您作出侮辱的話,在我想清楚說話會對您及您的家人及朋友造成的難堪及傷害後,感到極之內疚和後悔,我在網絡上說出不是人會講的說話,為此衷心向你們道歉,對不起,祝因本次事件而無辜受害人士早日康復,最後再跟各位說聲對不起。
致受害人的道歉信
本人因沒想清楚說話的後果在網上對您作出侮辱的話,在我想清楚說話會對您及您的家人及朋友造成的難堪及傷害後,感到極之內疚和後悔,我在網絡上說出不是人會講的說話,為此衷心向你們道歉,對不起,祝因本次事件而無辜受害人士早日康復,最後再跟各位說聲對不起。

經一事,蔡一智
以後開post諗清楚會唔會傷受到人啦

致受害人的道歉信

經一事,蔡一智

收皮啦 咩都放去黑洞
限制言論自由
要還的
致受害人的道歉信

經一事,蔡一智

屌你老母啦放黑洞
俾你老母臭閪睇咩
開post之前用吓個腦啦
比火燒賓周啦屌你地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞