有一種親戚叫無恥

361 回覆
10368 Like 41 Dislike
其實上一輩仲仆街
話說我呀公好細個就無咗媽媽
太爺之後娶嘅繼母婚後幾年都無生bb
佢地老一輩好迷信 覺得因為有個繼子搞到自己生唔到 於是打到呀公頭破血流
(不過打完之後又真係生到仔,仲要生咗兩件.......)
搞到我呀公12歲就頂唔順
明明屋企都叫做養得起都要走出嚟做嘢 再輾轉落咗嚟香港
期間佢地一個仙都無俾過呀公
過咗幾年太爺死咗
個繼母面皮厚到喺太爺臨死前喊哂口話好驚無錢養家又盛
迫到呀公要養佢同兩個同父異母嘅細佬
但嗰時呀公本身已經有老婆仔女要養
啲細佬十幾廿歲可以做嘢都仲成日作故仔呃錢
例如話某某親戚八十大壽要錢
但個親戚早幾年已經死咗
然後賣祖屋呀賣地賺咗錢又唔分返俾呀公
依家成日有啲親戚過嚟香港玩就借佢地間屋嚟住 是但喺樓下city super 買梳蕉當手信
雖然都唔係啲咩大事 但件件事都真係cheap到一個點.......
依幾年呀公有啲老退化
但前排呀婆話想返鄉下 我呀公第一個大大聲話唔好 唔想返
估唔到咁多人回應
小弟多謝各位
樓豬正垃圾,當場唔屌事後又唔屌,仲要俾老母用電話沙冧,做人咁冇尊嚴,你親戚做得好,冇尊嚴嘅地底泥係要咁對待
講左15頁都無圖。
門面野要做足
一次就夠曬數
當俾乞兒
問題係 你有無即時屌鳩佢先
應該搵本小器簿記低

201x年x月x日
x姨, x叔, x嬸, x舅, x婆, x伯
食xxx,埋單$xxx,我埋單

201x年x月x日

201x年x月x日

201x年x月x日

201x年x月x日

數還數,路還路
食霸王餐食到你班親戚咁厚顏無恥都係第一次見
冇錢就唔好出黎獻世啦
成班社會毒瘤痴飲痴食
小心食到生cancer呀
第1次見過萬正評
Dislike你 你根本一開始就唔應該比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞