黃心穎又累事!黑仔王張振朗重拍《牛下女高音》劇

154 回覆
283 Like 7 Dislike
係咪笑話黎?
如果唔重拍 我見到隻雞穎一定熄電視
條友個樣衰撚到
成日以為自己似chilam
有負面形象嘅藝人過唔到大陸審批
你估tvb係為咗港豬重拍咩
以前林峯Bosco對上個d係古天樂,咁係差左皮嘅
可能10年後搵個比張振朗再樣衰d做主角嘅咪會懷念佢囉
個咯字點讀
多餘啦,楊x有案底一樣拍到合拍劇,蔡x貝單野雞學歷無哂下文添
重拍又好尊重劇組乎?
咁點解志偉哥成套我愛香港成個重播要抽起,而唔係只抽安心個集?

取而代之係某大媽既愛將監製既快樂聯盟
唔明佢嬲咩 播左都唔會紅啦佢
咪撚9up啦
體育組得返少量人比新聞部接收左
Bein到期前係無特別收費 而家OTT用黎吸客 同要另外比錢
Weekly一直都有搞event既
佢炒人係真係好唔掂 權鬥係樓下比經理 炒人要董事決定既
呢套劇入面你係咪飾演張智霖
平平淡淡日日亦都慣
權鬥唔會爭rerun時間啦
我愛香港 賓穎全套都有份呀
冇睇tvb既 邊個拍都唔會睇
會睇tvb既 邊個拍都會睇 依班人不嬲食開屎

但繼續重播都唔會有影響啦,星期六下晝繼續播有乜所謂。
無錯
其實算不幸中大幸啦,原本可能賓穎關係成套戲變成永不出街倉底貨
TVB如果咁尊重民意
首先新聞部應該換左花蟹
重建形象
似乎封殺賓穎手段遠比當年馬賽同ck妹嚴重好多,好似ck妹至少事件過後仲可以留係tvb做過下主持洗下底,賓穎似係永不能出現tvb畫面,恐怕就算約滿連其他電視台都唔收佢,甚至唔可以學阿嬌咁閃卡事件後有機會上大陸紅返起
定係賓穎之前已經得罪X高層
今次出事直情連根拔起,面都唔俾?
大台自我審查就緊既
佢得罪人唔多......得罪一個天后咁大把囉,sammi既fans講緊兩岸四地都有,而且賓穎個角色係「二奶」,唔係ck妹「堅強單親媽媽」角色,亦唔係阿嬌「閃卡受害者」角色,「二奶」呢個角色誇d講句係得罪全球女性
尊重民意應該換走袁花蟹同D大陸劇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞