黃心穎又累事!黑仔王張振朗重拍《牛下女高音》劇

154 回覆
283 Like 7 Dislike
茄哩啡都拎黎造新聞
其實TVB 播乜啲人都係咁睇,係咪真係有需要完全禁播黃心穎?
《極道怪咖》呢個名真係好啱張振朗
咁嘅款都可以做到男一
呢間電視台被鄭秀文收購左?

點解咁personal、私怨成份重既決定都做得出?
Exactly. 又唔係合拍劇。

唔知仲以為黃心穎搞港獨或者殺左人要被DQ添。
重拍好呀 飛走埋張振朗呢條垃圾
累到King Sir重拍
可能心穎都係無辜既。

我覺得係內部有人搞鬼。唔係講段片。

你諗下點解我愛香港成個重播要抽起,而唔係只抽安心個集?

唔關事,但我又諗起炒周刊/體育組,體育組當日當係Bein到期兼無利可圖,但轉頭又搞番Bein/體通/體育新世界。至於周刊,雖然遲早要摺,但又唔係唔賺錢,而且而家都仲用周刊個名搞event,咁急要摺為乜?因為權鬥?!
成日以為自己似Chi Lam係度chok樣,個樣勁撚無觀眾緣
老實講重拍定唔拍都無所謂, 但死人tvb 逼人重拍又唔俾錢就好仆街, 唔係一個半個話唔收錢肯重拍你就當個個都唔收,人地都要生活
如果我係XXX,可以趁機整死對手隻新馬,仲可以令眼中釘個節目重播被抽起,😂😂😂😂
如果照播可能難搵廣告商掛
剪咯。又唔係黃心穎既獨角戲。
係有啲誇張 又唔覺啲師奶會真係熄電視
感覺只係tvb發大件事嚟搞 反應過度
而家套套都重拍...之前個d都係雪藏一排...再播返...心穎前途真係凍過水
搵個有錢佬閃婚算啦
我估TVB內有人想整死佢。
... 佢地驚廣告客戶被投訴 真正科水俾電視台係廣告商唔係觀眾😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞