Johnny's 貼圖吹水區(2)J家飯上水喇

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
有冇人去過johnny's shop

前日去完

係邊度
下個月去日本 經過望下都好

如果你講緊嘅係買相嘅shop就睇返你係去日本邊到
佢就係得幾個地方有 東京嘅話就係原宿個頭
Jnet有詳細地址
如果係jfamilyclub(好似係)搬咗新地址我仲未去 聽日去

去東京
shop多唔多人排隊

如果你唔買野純粹入去打個白鴿轉係就咁直入就得
門口會有個保安同你講係邊到入要行落一層
但唔好彩你去個日撞到有團出新shop就有機會要排隊等整理再入場

諗住買arashi shop照
希望到唔唔洗排隊啦

hsj紅担上黎推下

hsj擔好似少啲呢到

我都覺好少

你身邊有冇人都鍾意

身邊有個朋友中意知念
我其實中意チビ三人組
但本命始終係やまちゃん〜
有冇人去過johnny's shop

前日去完

係邊度

Jnet有詳細地址
如果係jfamilyclub(好似係)搬咗新地址我仲未去 聽日去

去東京
shop多唔多人排隊

但唔好彩你去個日撞到有團出新shop就有機會要排隊等整理再入場

希望到唔唔洗排隊啦

多謝分享!
月尾去東京,有時間打算去打個白鴿轉

前日去完

係邊度

Jnet有詳細地址

去東京
shop多唔多人排隊

希望到唔唔洗排隊啦

多謝分享!

月尾有機會撞正關8出新shop
7月13 vs嵐陣容好強大

希望兩位大爺會輸啦

係邊度

Jnet有詳細地址

去東京
shop多唔多人排隊

希望到唔唔洗排隊啦

多謝分享!

但我中意嵐+hsj

Jnet有詳細地址

去東京
shop多唔多人排隊

希望到唔唔洗排隊啦

多謝分享!

但我中意嵐+hsj

山風同hsj都有新單曲出,7月初應該就有新shop

希望兩位大爺會輸啦

光一王子做鬼牌最弱應該幾好笑

V6 准擔上來推post this
集氣求中票

集氣求中票

V6 新album淨係特典已經好正

集氣求中票

未決定到訂邊隻
選擇困難症

集氣求中票

未決定到訂邊隻
選擇困難症

我都未諗到
但係初B個封面起碼有樣睇 初A就
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/16/192558_0cd994e2de55e7d6ecc02784297f9704.jpg
集氣求中票

未決定到訂邊隻
選擇困難症

我都未諗到

初A有藍光碟
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/16/192558_0cd994e2de55e7d6ecc02784297f9704.jpg
集氣求中票

未決定到訂邊隻
選擇困難症

我都未諗到

初A有藍光碟

屋企冇藍光機 少個考慮因素
稻垣吾郎 香取慎吾 草彅剛 退社

都估到啦

都估到啦

Johnny さん

我仲想係電視見佢地呀

都估到啦

Johnny さん

我仲想係電視見佢地呀

吾郎好似會去做小說家
點都好祝佢哋三個生活愉快。

都估到啦

Johnny さん

我仲想係電視見佢地呀

吾郎好似會去做小說家

好似話按不成文行規,退出左事務所既至少兩年唔蒲得頭

都估到啦

Johnny さん

我仲想係電視見佢地呀

吾郎好似會去做小說家

好似話按不成文行規,退出左事務所既至少兩年唔蒲得頭

爺爺出到聲今之應該唔會封殺,
但覺得佢三個未必會再咁多藝能界工作係真

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞