Johnny's 貼圖吹水區(2)J家飯上水喇

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
新po
A團紫擔留名
等我仲以為櫻井得肚腩
點知原來keep得幾好
等我仲以為櫻井得肚腩
點知原來keep得幾好

哼唔係你估 肥得塊面咋
新人lm
八團橙擔留名
表示最近聽V團既歌有啲洗左腦

V團藍擔飄過

最近聽緊佢地首不惑
八團橙擔留名

V團藍擔飄過

最近聽緊佢地首不惑

聽緊CON版坑爹既SEXY.HONEY.BUNNY
八團橙擔留名

V團藍擔飄過

最近聽緊佢地首不惑

聽緊CON版坑爹既SEXY.HONEY.BUNNY

Masa個表情
比足戲
Aiba要上月九了
Aiba要上月九了

都唔明點解啊姨要幫佢接
Aiba要上月九了

都唔明點解啊姨要幫佢接

完全推佢入火坑feel
山田個套都收視差 而家岀埋aiba
唔制阿
Aiba要上月九了

都唔明點解啊姨要幫佢接

完全推佢入火坑feel
唔制阿

好期待
Aiba要上月九了

都唔明點解啊姨要幫佢接

完全推佢入火坑feel
唔制阿

唔想佢做毒藥
Aiba要上月九了

都唔明點解啊姨要幫佢接

完全推佢入火坑feel
唔制阿

唔想佢做毒藥

A團有基本盤既

都唔明點解啊姨要幫佢接

完全推佢入火坑feel
唔制阿

唔想佢做毒藥

仲要搭埋武井咲
做戲有d 欵....覺得個女超大進步空間w
成日感覺佢做親戲 男主角都係j家
news 黃擔留名
同takki 嗰套
A團大野相葉lm
等我仲以為櫻井得肚腩
點知原來keep得幾好

同桐谷去淺草,skytree個集好正
佢兩個好襯好有情侶feel
等我仲以為櫻井得肚腩
點知原來keep得幾好

見到桐谷個名 一野諗起月曜果個

都唔明點解啊姨要幫佢接

完全推佢入火坑feel
唔制阿

唔想佢做毒藥

仲要搭埋武井咲
做戲有d 欵....覺得個女超大進步空間w
成日感覺佢做親戲 男主角都係j家

諗起佢同takki個套真係睇唔落
等我仲以為櫻井得肚腩
點知原來keep得幾好

都覺得同桐谷有cp感
【KinKi Kids《Ballad Selection》台壓今日發行】
紀念出道20週年,近畿小子推出《Ballad Selection》極致情歌精選輯。精選近畿小子代表作中的情歌名曲,包含〈to Heart〉、〈除了妳誰都不愛了〉、〈薄荷糖〉等,全曲目重新混音。台壓推出初回版(CD ONLY)、普通版(CD ONLY)兩種版本。
初回版收錄13首歌曲,外觀採用特殊精裝紙的豪華珠寶盒包裝,可愛到可以當做室內擺設!封入20P歌詞寫真冊。
普通版收錄13首+2首特典曲,共15曲。特典曲目分別是〈White Avenue〉以及〈綻放於路途上的夢之花(20th Anniversary Ver.)〉!另外封入20P歌詞寫真冊!

正呀
等我仲以為櫻井得肚腩
點知原來keep得幾好

都覺得同桐谷有cp感

我覺得佢同綾瀨遙勁有CP感
次次都搞到sho唔知點應佢
【KinKi Kids《Ballad Selection》台壓今日發行】
紀念出道20週年,近畿小子推出《Ballad Selection》極致情歌精選輯。精選近畿小子代表作中的情歌名曲,包含〈to Heart〉、〈除了妳誰都不愛了〉、〈薄荷糖〉等,全曲目重新混音。台壓推出初回版(CD ONLY)、普通版(CD ONLY)兩種版本。
初回版收錄13首歌曲,外觀採用特殊精裝紙的豪華珠寶盒包裝,可愛到可以當做室內擺設!封入20P歌詞寫真冊。
普通版收錄13首+2首特典曲,共15曲。特典曲目分別是〈White Avenue〉以及〈綻放於路途上的夢之花(20th Anniversary Ver.)〉!另外封入20P歌詞寫真冊!

正呀

日版已買
等我仲以為櫻井得肚腩
點知原來keep得幾好

都覺得同桐谷有cp感

我覺得佢同綾瀨遙勁有CP感
次次都搞到sho唔知點應佢

佢好似同相葉岩D喎
兩個人既Channel一樣

正呀

日版已買

係咪有愛のかたまり?係我即刻買完瘋狂Loop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞