Johnny's 貼圖吹水區(2)J家飯上水喇

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
【KinKi Kids《Ballad Selection》台壓今日發行】
紀念出道20週年,近畿小子推出《Ballad Selection》極致情歌精選輯。精選近畿小子代表作中的情歌名曲,包含〈to Heart〉、〈除了妳誰都不愛了〉、〈薄荷糖〉等,全曲目重新混音。台壓推出初回版(CD ONLY)、普通版(CD ONLY)兩種版本。
初回版收錄13首歌曲,外觀採用特殊精裝紙的豪華珠寶盒包裝,可愛到可以當做室內擺設!封入20P歌詞寫真冊。
普通版收錄13首+2首特典曲,共15曲。特典曲目分別是〈White Avenue〉以及〈綻放於路途上的夢之花(20th Anniversary Ver.)〉!另外封入20P歌詞寫真冊!

正呀

日版已買

係咪有愛のかたまり?係我即刻買完瘋狂Loop

【KinKi Kids《Ballad Selection》台壓今日發行】
紀念出道20週年,近畿小子推出《Ballad Selection》極致情歌精選輯。精選近畿小子代表作中的情歌名曲,包含〈to Heart〉、〈除了妳誰都不愛了〉、〈薄荷糖〉等,全曲目重新混音。台壓推出初回版(CD ONLY)、普通版(CD ONLY)兩種版本。
初回版收錄13首歌曲,外觀採用特殊精裝紙的豪華珠寶盒包裝,可愛到可以當做室內擺設!封入20P歌詞寫真冊。
普通版收錄13首+2首特典曲,共15曲。特典曲目分別是〈White Avenue〉以及〈綻放於路途上的夢之花(20th Anniversary Ver.)〉!另外封入20P歌詞寫真冊!

正呀

日版已買

係咪有愛のかたまり?係我即刻買完瘋狂Loop

得 馬上衝
等我仲以為櫻井得肚腩
點知原來keep得幾好

同桐谷去淺草,skytree個集好正
佢兩個好襯好有情侶feel

見到桐谷個名 一野諗起月曜果個

都覺得同桐谷有cp感

我覺得佢同綾瀨遙勁有CP感
次次都搞到sho唔知點應佢

我都覺,佢兩個真係可以互補

都覺得同桐谷有cp感

其實仲有同北川景子好襯 上節目談話個d都好正
可惜被Daigo私有化左

都覺得同桐谷有cp感

其實佐佐木希同nino都好襯
點解要分手ge
玩地下情一樣得既ge

點解要分手ge
玩地下情一樣得既ge

除左nino同長澤雅美呢個緋聞 我覺得好正之外 其他我都麻麻
本身一直睇好水川麻美同aiba呢對緋聞 跟住又傳散左
其實Daigo都幾好呀

都覺得同桐谷有cp感

景子同daigo好襯
外型幾似(?)
跳團紅藍擔留名
好驚佢地真係三月出專

點解要分手ge
玩地下情一樣得既ge

除左nino同長澤雅美呢個緋聞 我覺得好正之外 其他我都麻麻

水川同aiba真係好襯,惡大姐姐襯天然

有無人覺得吉高由里子同nino好襯?唔係戀人果種,而係兩個性格好似,個樣都好似
跳團紅藍擔留名
好驚佢地真係三月出專

Why

同三代目同一日,唔知一唔一位到
同埋我想佢冬天開con啊,可以儲多d錢

點解要分手ge
玩地下情一樣得既ge

水川同aiba真係好襯,惡大姐姐襯天然

有無人覺得吉高由里子同nino好襯?唔係戀人果種,而係兩個性格好似,個樣都好似

要問下okura

http://www.allegra.jp/sp/cm.html

Leader女裝

唔知點解覺得個樣好似啲ギャル
跳團紅藍擔留名
好驚佢地真係三月出專

Why

同三代目同一日,唔知一唔一位到
同埋我想佢冬天開con啊,可以儲多d錢

唔怕掛,有十周年加持
http://www.allegra.jp/sp/cm.html

Leader女裝

好襯

Leader女裝

好襯

Leader女裝

好襯

有睇呀 好可愛好搞笑喎我覺得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞