[gay] 情深不壽的心事分享區 (35)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
睇黎大家都有個價值係到

我唔by呢套sor,不過你要強將呢套放落我到,我無所謂。

你確定到堅貞不渝既話我會羨慕你
因為我缺乏嘅就係呢樣野

起碼而家都未發生過
同埋錢真係打動唔到我
睇黎大家都有個價值係到

因為我缺乏嘅就係呢樣野

起碼而家都未發生過
同埋錢真係打動唔到我

我都唔buy呢套,只係人會變月會圓,我點知之後既我點諗
睇黎大家都有個價值係到

因為我缺乏嘅就係呢樣野

起碼而家都未發生過
同埋錢真係打動唔到我

如果我係睇錢睇得重既話,我一定揀商科 讀乜晒銀時
睇黎大家都有個價值係到

因為我缺乏嘅就係呢樣野

起碼而家都未發生過
同埋錢真係打動唔到我

你地本身重係讀緊書定已經做緊野
如果我係睇錢睇得重既話,我一定揀商科 讀乜晒銀時

Risk Man, Maths, Phy 讀得好做Trader, iBank不知幾發
睇黎大家都有個價值係到

因為我缺乏嘅就係呢樣野

起碼而家都未發生過
同埋錢真係打動唔到我

明顯讀緊書
=> 天真
大部分人都係咁講
錢打動唔到我

因為我缺乏嘅就係呢樣野

起碼而家都未發生過
同埋錢真係打動唔到我

明顯讀緊書
=> 天真
大部分人都係咁講

有d野要出黎投身社會先會明
唔關天唔天真事
錢打動唔到我

真係?

因為我缺乏嘅就係呢樣野

起碼而家都未發生過
同埋錢真係打動唔到我

明顯讀緊書
=> 天真
大部分人都係咁講

唔關天唔天真事

咁呢D都係大部份有做野,同讀緊書既人講既野黎既
錢打動唔到我

有錢有誠意當你皇帝咁呢
都敵唔過平民一齊左好耐嘅男人的
錢打動唔到我

真係?

我成日會係啲好細微好小事到心動
錢打動唔到我

有錢有誠意當你皇帝咁呢

一齊得好耐又點會分手

起碼而家都未發生過
同埋錢真係打動唔到我

明顯讀緊書
=> 天真
大部分人都係咁講

唔關天唔天真事

咁又唔好講到咁絕望
好多時兩個人一齊不論貧與富都好一齊得都係一種緣份
好多對兩個即使都唔係有錢有陣時大家AA制都會開心
錢打動唔到我

有錢有誠意當你皇帝咁呢

一齊得好耐又點會分手

條件比現任好算唔算
而且係比你迷左咁死都要追到你為止不斷科金
定收佢做兵
呢個都係一個可以討論嘅問題
如果你男神男朋友收入唔高你會點諗
男神就話未一齊可以搵第二個
如果係男朋友呢?
飛左佢?
養佢?
定一齊涯麵包都係一種享受?

利申:唔知愛/鐘意一個人係點
我對男神既定義
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
品味好 (睇佢ig/fb), 樣靚, 身材正, 有特別能力(讀書好呀/運動好呀/專業能力好呀等等), 把聲好J
應該冇了, 所以「男神」應該要有適當既錢財佢先可以打扮好自己我先會覺得佢係我男神
至少睇落去佢個人到唔會舊唔會爛東爛西
所以人工低到一個點做唔到我男神
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
男朋友呢...
其實我真係唔知自己點諗
答唔到。

明顯讀緊書
=> 天真
大部分人都係咁講

唔關天唔天真事

咁又唔好講到咁絕望

一定要AA制/間唔中我請佢
接受唔到乜都要幫我出錢果啲大男人
歲月不饒人
藍生而家
https://www.instagram.com/p/BQR8cTllbDD/

起碼而家都未發生過
同埋錢真係打動唔到我

明顯讀緊書
=> 天真
大部分人都係咁講

唔關天唔天真事

咁又唔好講到咁絕望

讀緊書做廢青係最pure最true
做野已經開始要將自己fit in 個社會
歲月不饒人
藍生而家
https://www.instagram.com/p/BQR8cTllbDD/

都靚仔過我十倍

明顯讀緊書
=> 天真
大部分人都係咁講

唔關天唔天真事

咁又唔好講到咁絕望

一定要AA制/間唔中我請佢
接受唔到乜都要幫我出錢果啲大男人

咁你記得同你男朋友講我要求AA or 一人一餐
就以我為例逢親出街食飯睇戲賣衫乜都好都係我俾錢
並唔係我唔係大男人而係知佢節儉死慳死抵乜都唔買
所以要兩個人自己要講定 有時都會叫佢比錢嘅我
歲月不饒人
藍生而家

何解咬住人唔放呢~村村
歲月不饒人
藍生而家

都靚仔過我十倍

佢有無三十
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞