[gay] 情深不壽的心事分享區 (35)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

不過我約左佢第日黎我到飲野 好耐冇飲過酒

酒入愁腸愁更愁

試過落club飲到貓左 俾frd送番屋企就地正法 個感覺好正

唔覺D club 好嘈架咩?? 咩鬼野都聽唔到

酒入愁腸愁更愁

試過落club飲到貓左 俾frd送番屋企就地正法 個感覺好正

當你心儀對象同你講嘢嗰陣時咪聽到
唔啱心水咪扮聽唔到

係market place搵到呢隻薯片
係個邊成日食原來香港都有

背景係邊

屋企大廳

背景係邊

屋企大廳

屋企好大

背景係邊

屋企大廳

有錢人

酒入愁腸愁更愁

一邊係bar枱 一邊係舞池ununun
多數都係飲到wing就去搵人un 想靜靜傾計既隔離有bar有pub可以過檔

背景係邊

屋企大廳

屋企好大

新界大把地啦

背景係邊

屋企大廳

屋企好大

新界大把地啦

走啦你
我仇富

屋企好大

新界大把地啦

走啦你
我仇富

富條毛 一樣新界牛屎仔
你仇d港島天龍人先啦

酒入愁腸愁更愁

多數都係飲到wing就去搵人un 想靜靜傾計既隔離有bar有pub可以過檔

多數都係去清bar

屋企好大

新界大把地啦

走啦你
我仇富

富條毛 一樣新界牛屎仔
你仇d港島天龍人先啦

新界牛屎都有分富與貧

多數都係去清bar

bar就識人好d囉 我呢d上岸既落club任完liquid buffet就同老公開始un

酒入愁腸愁更愁

當你心儀對象同你講嘢嗰陣時咪聽到
唔啱心水咪扮聽唔到

仲記得我臨離開香港之前搵左我暗戀對象去bar到飲野
點知果日食得飽得濟 飲左少少之後佢條友仔又叫左一set one-shot果D
哽到 飲左幾set 之後發覺反胃 跟住拉左佢同我去嘔

係個廁格到幾想一野同佢 好彩最後理智戰勝

走啦你
我仇富

富條毛 一樣新界牛屎仔
你仇d港島天龍人先啦

新界牛屎都有分富與貧

都係咁低賤

多數都係去清bar

bar就識人好d囉 我呢d上岸既落club任完liquid buffet就同老公開始un

adore
小弟怕醜 孤獨終老

走啦你
我仇富

富條毛 一樣新界牛屎仔
你仇d港島天龍人先啦

新界牛屎都有分富與貧

都係咁低賤

扮哂野

走啦你
我仇富

富條毛 一樣新界牛屎仔
你仇d港島天龍人先啦

新界牛屎都有分富與貧

都係咁低賤

扮哂野

扮哂嘢

多數都係去清bar

adore
小弟怕醜 孤獨終老

佢公廁點會識怕羞
食仔多過你打j

新界牛屎都有分富與貧

都係咁低賤

扮哂野

好啦 其實新界東比新西高級少少既
給夜空 ,我都係Google返黎再打一次。乜而家DSE咁反智嫁咩。

新界牛屎都有分富與貧

都係咁低賤

扮哂野

給夜空 ,我都係Google返黎再打一次。乜而家DSE咁反智嫁咩。

數學
見到數學就想死

新界牛屎都有分富與貧

都係咁低賤

扮哂野

多數都係去清bar

adore
小弟怕醜 孤獨終老

佢公廁點會識怕羞
食仔多過你打j

其實一日打一次j 有冇問題

數學
見到數學就想死

見到一堆無數字嘅數學就想死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞