[gay] 情深不壽的心事分享區 (35)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
做左仆街仔Tim
有d內疚

又黎呀
又譴責呀

UNLIMITED LOOP

關生意上既野

緣份黎嫁

之後有再去過一次,仲一齊買送煮飯超sweet ,再之後我就去左sg,然後沒有然後了

原來係有緣無份

但係呢d經歷真係記一世

同人一齊煮飯個feeling 其實真係幾好..
唔計餐廳廚房果D呀
做左仆街仔Tim
有d內疚

又黎呀
又譴責呀

UNLIMITED LOOP

關生意上既野

岩岩單小生意
做左仆街仔Tim
有d內疚

我屌你呀

又偷食?

果晚係去親戚家食飯 又約左frd出mk
因為唔想對住親戚太耐一食完飯我就閃人,點知果排雨革架巴士唔經mk,開左去大角咀果d地方勁偏僻,開app問人問左個台仔,咁佢又住附近,又有排都未到約frd既時間,咪上佢度坐下先

點解咁似GV 劇情

你都可以試下

哥哥我唔識路呀

Call的啦

(cockblocked)
我冇咁多錢呀

進展得咁快?
做左仆街仔Tim
有d內疚

我屌你呀

又偷食?

皇天擊殺
做左仆街仔Tim
有d內疚

我屌你呀

又偷食?

皇天擊殺

做左仆街仔Tim
有d內疚

我屌你呀

又偷食?

岩岩做左個鬼佬生意篤左計算機比佢睇187蚊見佢放底左2張100蚊咪找返錢比佢點知我拎啲錢上手原來有3張100蚊係到
做左仆街仔Tim
有d內疚

我屌你呀

又偷食?

皇天擊殺

乜野呀
做左仆街仔Tim
有d內疚

我屌你呀

又偷食?

岩岩做左個鬼佬生意篤左計算機比佢睇187蚊見佢放底左2張100蚊咪找返錢比佢點知我拎啲錢上手原來有3張100蚊係到

咁個100蚊點處理
做左仆街仔Tim
有d內疚

我屌你呀

又偷食?

咁個100蚊點處理

諗緊 老母的決擇

咁個100蚊點處理

諗緊 老母的決擇

攞番俾佢等佢覺得你好好人 然後用個100蚊開間房享用大洋腸

咁個100蚊點處理

諗緊 老母的決擇

又一套GV

咁個100蚊點處理

諗緊 老母的決擇

地中海 不了
而且同緊老婆一齊行街

咁個100蚊點處理

諗緊 老母的決擇

又一套GV

我想問吓$100開咗間咩既房
做左仆街仔Tim
有d內疚

我屌你呀

又偷食?

皇天擊殺

床單
大家有咩改善 失眠/訓唔著既良方?

咁個100蚊點處理

諗緊 老母的決擇

又一套GV

帶番屋企啦 拎去搭的士算啦

你咩事所以訓唔到先

咁個100蚊點處理

諗緊 老母的決擇

又一套GV

帶番屋企啦 拎去搭的士算啦

直接叫佢上我架車

你咩事所以訓唔到先

搵個大隻仔大戰到體無完膚再攬住訓

你咩事所以訓唔到先

唔知
可能呢排比好D野煩住 一上床如果唔係好攰既話 就會係咁諗野
諗到個人醒哂 再上黎呢到吹水

我都想知

你咩事所以訓唔到先

搵個大隻仔大戰到體無完膚再攬住訓

我鐘意結實多D 太大隻唔啱我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞