NASA警告直徑300米小行星 或被撞範圍跨越半個地球 8年後撞地球

219 回覆
204 Like 21 Dislike
個個on9打段英文出黎就要search,咁咪好唔得閒? 反正你都係cop,cop埋出處有幾難
一拳超人
唔係中英文既問題。係出處,係確認你寫既野是否屬實既問題。唔好以為每個人好似你咁天真,人講你就信
到時外星人出手射爆佢拯救人類
8年?
8個月都嫌佢耐啦
咪又係要返工
百分之一真係好撚高
之前話有機會既都係講緊千萬份之一
個個人都打段野出黎 自己搵
咁咪好唔得閒?
你咪又係COPY
放條LINK出黎唔得架?
係就快啦屌佢老母
唯有send 布斯韋利士上去啦
繼續吹. jpg
Iron帶手套消滅佢
今次唔好手動引爆
香港都係中國境內 咒埋自己?
This webpage does not describe a real potential asteroid impact. The information on this page is fictional and provided only to support an emergency response exercise conducted during the International Academy of Astronautics (IAA) 2019 Planetary Defense Conference in Washington DC, USA, April 29–May 3, 2019. This is only an exercise.
屌你老母
境內就唔洗出入境啦
nasa又出post燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞