過萬元航拍機墜機 擊中BENTLEY房車

201 回覆
250 Like 7 Dislike
報失
原廠換玻璃,hi花左既要噴油,再打蠟,架車維修期間車主冇車用,要租另一架賓利代步,10萬應該有找
我果架買二手,就算有錢買新都要買二手
係你窮,基本3百幾萬買架Bentley 4 door 既更加唔係普通人
差佬勸和解記得死口話要驗傷兼落案就得
大佬一陣事後先發現原來裡面有瘀血血塊仲邊搵到人負責有時香港人就係太怕事 所以先縱容到d死仆街越黎越倡狂
我有車有樓有車位又要係到講?
大把行幾千就賣 即平幾十
咁公平d 講句,平就唔一定要買ge
你都識講賓利RR 互撞啦,依家垃圾無人機撞賓利
部車咩年份? 你又知係新款?
整花左個鍍膜要重做都咪話唔甘,仲要研磨翻噴,換玻璃,個籠D皮俾玻璃𠝹花左,另外租車用開支
36x 萬未計option 平幾十萬咪又係3百幾萬
睇燈都知咩年份啦
窮撚唔知價,如果要賠損壞費,大約要幾錢去整返架車?
係咪大婆請私家偵探拍捉姦片咋
呢部要360萬我想講2019 continental gt 都係呢個價
咁姐係咩年份咩型號?求教
班差佬唔係廢到咁樣都查唔出,拉唔到人呀?
遲d會唔會有淨控出售?
根據運輸署資料,被航拍機擊中的賓利(BENTLEY)SALOON於2015年首次登記,購入價超過360萬,而車主為一名姓呂女子,報住柯士甸的君臨天下。
冇記錯日落之後係無論咩情況都唔可以用
有下文未?
條友著左草啦,趁未立法走佬先
https://www.instagram.com/p/Bw4Sj9ahqMD/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1o5y6xaol7ghe

夜晚飛航拍,犯法就一定㗎啦。炒機呢啲嘢都係睇相對速度,上面段片係模擬飛機飛行時,Dji phantom 對機翼衝擊所造成嘅影響, 見到如果衝力夠大嘅話, 威力足以斷石分金,鐵布衫都當堂變成一件底衫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞