買Samsung A50 定 A70

220 回覆
9 Like 31 Dislike
佢對焦 有少少問題
唔係一下就影
係要再等半秒 先真係對焦同影
等多兩個月買A80好過
岩岩入咗部A70俾老母
巳過7日

正常使用
呢部 都係老豆用

有無check 清楚
想放走部橙色A70
有冇人有興趣
@heyheyon999son
仲係搞唔掂... delay 到仆街, 唔單止打字delay, 碌fb 連登都delay... 諗緊換多部A70 好定係換第二個model 算了
不過淨係可以換貴過existing嗰部嘅機
唔考慮大廠旗艦了(本身買A70 已經少少out bud) 一係補好少上支那旗艦(有考慮vivo nex 因為想差唔多mon size) 一係換多部A70(已經心灰意冷... 雖然mon貼 機殼已買...) 一係睇下大家有咩suggestions
其實我都唔想行到呢步, 本身買A70 雖然spec 未係最好, 都想繼續用返***... 大家點睇LOL
梗係再換啦
講真qc真係好差
邊邊膠水都可以漏出黎
根本上係次貨黎
換到冇問題為止
更新左都係咁?
我的是3月30号生产算是第一批吗?
电话输入*#12580*369#就可以查生产日期了。
如果真的是触控芯片有问题该怎么办?官方不回应,售后不检查,售后方用本机隐藏软件查本机屏幕问题,只能判断屏幕能否触控好吗,根本查不了屏幕断触问题,也没有用专用设备检测,听过最敷衍的话就是找当地售后,售后自己还查不出问题,这么明显的问题都不算质量问题,检测方法、手段是落后了吗?随便找个人都能当质检员了吗?巨多用户反应的问题不做出反应的官方还好意思继续买这款手机吗?客服一句找售后、已反馈、等优化就给打发了,
有冇開箱圖 ching
yea... 3部了
我呢部係19/4, 照仆直
三星Galaxy A60上手体验视频
https://m.samsungmembers.cn/thread-747222-6-71.html

你應該買轉六合彩 先
不求天降橫財 只求下部唔伏
btw finals 順風順水就夠了
sor 奴性較重
你係邊間買架
兇宅
想問部機係支援5點觸控,定係10點觸控?
去舖頭試咗A60,A40S同A20
三部都唔錯
港行更新應該未有
除非佢買大陸水
下 我3/5有更新
你個更新係咪係3/5出先
你應該係3/5 update 1/3個patch
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞