買Samsung A50 定 A70

220 回覆
9 Like 31 Dislike
用緊A8 star, 買咗半年到但係已經俾我瘋狂跌到內傷 lag咗好多同埋會間唔中收唔到訊號 加埋得嗰64GB ROM完全唔夠用 呢兩日個situation 仲worse 咗 , 見到有新機心郁想趁部機未虧晒之前trade 7 咗部嘢佢
重點: 成撚日會跌機, 好粗用 見A50 6+128 都只係$2120 但係A70 8+128 要成$3498(買得A70 唔買6+128了??) 有冇人可以分析下我應唔應該折衷買A50 水? (其實我都prefer A70, 不過我唔打機, 粗用年零都未必有又要換了, 貴成千幾蚊搞到我有啲退卻)
A50
a70用緊,無乜問題
A70
A70 個MON 仲大部過S10+
我係諗緊應唔應該拎多千零蚊換個好啲嘅享受... 唔打機好似A50 都夠用, 但係A70 又好似真係正好多咁... 有冇咩決定性嘅原因我應該買A70 呢
粒u, 電
A70堅正
係長到有d驚
出左啦咩
A50 你個價係水貨? 香港冇行喎
a70
不過mon偏藍 冷色調 加小許暗
未試真
1080 edge to edge
6系鳩通
一般用夠用
喇叭偏細聲

今日即場對比 vivo nex
不過價錢 應該攻頂
出左幾日啦
可以啦 暫時我覺得科技感最重嘅一部
不過你介唔介意大陸機囉
A80
我本身都想買A70, 不過個mon好似有災情
想問
買A50 定A60
係水呀
A60 好似冇3.5mm 耳機窿
不過A60 粒U 同A70 係同一粒
我都有諗過A60...
水貨用唔用到smart octopus?
我唔明,點解唔諗上代旗艦,845唔係點都好過6字頭咩?就算835都應該好過6字頭
依加慣左用無線耳機 3.5問題不大
無打機 睇片多 唔知買A50定A60
S9 3千幾
一定70
大電大mon實用夠ram夠rom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞