買Samsung A50 定 A70

220 回覆
9 Like 31 Dislike
上YouTube 播 1080 片 開埋聲
電話卡 上網
觸控打字 有無delay 鳩打英文字 中文字
試清楚 先好走 慢慢試
唔明就問
有sd卡 咩電話卡 可以叫佢 幫你入埋
試嗰陣冇delay㗎
不過可能check得唔夠耐/太頹 係抵打嘅
thx
用半年都可以跌到壞 樓主都係用返3310吧啦
A60幾時出?
今次洗心革面, 唔再咁唔小心啦!! 比次機會啦大佬
btw 我又中招了, 係隔離po comment 咗, 費事copy and paste 過嚟, 有興趣嘅可以過去一睇 (#568)

出左Samsung Galaxy A80 無人講???
https://lih.kg/hrNhjdX
我無問題
部s7用左三年,最緊lag lag地,都想轉機
本身都想入手a70,不過今日一拎上手發現真係太大大大大部啦,可能因為用慣galaxy系列
a50又細部啲,啲feature又同a70都好似下,只係個鏡頭像素差少少,搞到我都心郁郁想轉a50啊
不過香港係咪真係唔會出?係就真係要買水貨啦
有冇巴打講下prixce.com啲水貨信唔信得過
XS Max 用家表示用唔哂啲功能
想賣機轉返 A70

唔打機
影相同睇片差唔差得遠?
s落 a好大反差

用a70幫大黃蜂影左幾張相
其實s10啲feature係咪同a70差好遠?
我見價錢都差成差唔多三千,但係見電池又細啲,相機又冇咁高像數,係唔唔值俾多三千轉番s10
A70 Bluetooth support Aptx?
像數高不等於影相靚,個mon都唔同啦
謝巴打解答啊
國行相當快 5月安全更新

a8s 定 a70 好啲
少打機 睇片多
更新完有冇好左
我是轉貼 港行都未有更新
係差好遠
差咁多錢話你知冇分別都唔信喇

去凶宅玩過
A70 個相機光源勁少少就會化開
普通中階質素
A50夠用啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞