有冇人覺得杜汶澤好撚恐怖?

224 回覆
1956 Like 120 Dislike
屌豪仔做咩? 識佢老鼠咩我 佢呢獲就衰撚硬架喇 隻獲一定佢上身 仲屌黎做咩?
依家人地係屌杜狗有理無理開post公審 你就一邊話兩個都屌 但係人地屌杜狗你又話無證無據 跟住係咁話要屌都屌豪仔先
你話比我聽你係咪on9?
遲就一定遲

杜生係誤會張紙寫24係4號,背後原因到底係有人故意塗改、真係甩色無墨一定會變羅生門。

記者問杜生發生乜事,杜生根據返張不明收據同記者講係4號,記者再轉述返俾程美段係4號,令人生疑。

過程中,亦根據杜生所說,佢將個焦點放喺程美段同外間傳媒透露公司同佢嘅問題,屌佢點解唔直接問佢而令公司聲譽蒙受損失。情況就係,點解唔係自己人幫自己人,唔係先喺公司入面解決,唔係透過杜汶澤去解決,點解杜汶澤會係最後一個知,點解會係同外人講先。

杜生應該真係誤會張羅生門入數紙,之後連番發炮。

首先係豪仔張入數紙嘅羅生門;
第二係程美段係點樣同傳媒溝通;
第三人情世故下,程向公司係咪真係追索無門先向傳媒無意中透露問題,想尋求協助係啱。定直接搵杜生,就五月拎返一二月嘅糧先啱;
第四,依間公司行政要重新審視;
第五,呼籲同行小心程小姐之舉到處係出於咩心態,咁做有無需要同恰唔恰當?(對公司發展而言)
咁請問張改圖有乜撚嘢證券係杜狗做呢
車厘龜一直搵嗰個都係豪仔唔屌佢屌邊個先
杜狗fb開PO我有屌佢條柒姑碌喎
一件事還一件事
杜狗柒還杜狗柒
豪仔先係覆機嗰個人
不如你話我知係咪乜鳩都炒埋一碟先啱先唔on9?
我屌你老母我從來無講過張圖係杜狗做wo仆你臭街

話人讀寫障礙之前搞撚清楚先啦
我屌你老母咩
係你覆我緊留言㗎on9仔
我講緊豪仔
你就走嚟屌柒我護主
你自己盲有閱讀障礙就驗腦啦仆街
屌你老母都弱撚智
你老味你係到講你"估"成件事係點點 我咪話都好明顯係杜生柒左
結果你又話"明顯還明顯 不過唔夠料做杜狗" 咁我咪問你咩叫唔夠料 條友post哂千字文屌人 我咪話屌佢柒左仲要鬧人 咁樣叫唔夠料?
結果你又傻撚左咁話"以為無打利申就就閱讀障礙啫,打埋都一鳩樣" 同埋"但係最多咪屌佢無搞清楚同打壓人 入數同改圖單嘢邊有證據係佢做"

屌你老味全程我都無講過入數同改圖單野係佢經手處理 你傻撚左咁追住呢樣野黎講 唔係低能係咩? 你係咁轉移視線 想將件事講到得返入數改圖部份咁 唔撚係on9呀
好簡單一件事 呢單野就三部份 一部份豪仔懶散出錯 一部份條女搵記者
一部份就係杜狗唔理前後因果就開post鬧人 用權力名氣去打壓人
依家我全程屌緊係第三部份杜狗所做既野 你係咁話第一部份豪仔出錯 唔係杜狗出錯做乜撚野姐
(show blocked user - getthefuckout)
我都費事再覆你條戇鳩仔
我一開始就係講緊豪仔
你覆我留言自己off topic仲走嚟屌鳩我
杜生之後 不遠矣
諗起上完一仔唔比錢
嘩好撚威呀 我係咪要好驚比你block? 明明你自己第一句已經幫杜狗講緊說話 第二句就將責任推落豪仔身上 咁當你呢下推得岩 佢係柒左疑似改圖
到我出黎話杜狗明顯有錯 你就開始痴線喇 話要屌都係屌豪仔 然後就不斷問我改圖單野係咪杜狗做 我同你講我從來無講係杜狗改圖入數 你都仲係唔撚理 屌我都覆埋呢次唔撚覆鳩你算 都弱撚智
打個和super
秒殺
如果條女自殺, 佢就仆街啦
不如今次事情都1Q清哂春袋
你咪撚on9啦
見到你扮智者個樣就好笑
咪傻啦
杜生今時今日
仲同佢走埋一堆既
都唔在乎佢更仆街

佢個網台總有班小學雞撐住
君不見咁多證據放上台
都仲有人撐杜生無錯
係條女有問題咩
炒咗車啦
原圖係冇個格
冇眼睇連登
連環炒車
咪撚咁弱智啦 有傻仔加格仔 代表原圖係清楚睇到24 號? 而且杜狗同記者講 一樣係4號
好撚低質呀想用呢d方法黎解決成件事
恐怖分母
已經覺得佢啲片開始唔好睇
成日太特登去講粗口
你出咗毛未?
遠嘅唔講
近嘅香港航空都拖糧啦
我睇到杜生段野果時,正想話, 唔駛咁盡呀嘛...
有問題咪好好解決囉, 唔駛咁做法,
對方又郁唔到你D乜, 行得正企得正既, 大大方方請條女過主算啦
反正都無人識條女, 亦唔care, 你咁搞法我反而覺得你有心幫條女出位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞