有冇人覺得杜汶澤好撚恐怖?

224 回覆
1956 Like 120 Dislike
成撚日利用自己地位逼害人
用輿論壓力用撚到佢 份人賤撚到 搏FB D人做跟尾狗踩多人幾腳
係呢到講佢既話要比人負皮
啲盲粉惡過鬼咁
等睇樓豬比人屌死
條友係真係好識得操縱民意
講句三萬蚊過夜講足咁撚多年
條友同佢老友過街老鼠仇思達係唔係犯太歲
緊恐怖啦,好多連登仔至頭當左佢做老豆
係連登有2個人唔屌得
一個單丸一個杜牲
連登有咁多5毛反阿澤仲恐怖
垃圾杜狗
人偷食佢偷食,佢偷食就被連登仔崇拜,人地偷食就賤男。
連登仔返炒散被拖糧,個個力撐推上報搵記者搵勞記搞大佢,杜狗拖糧就天公地道連登仔力撐,被拖糧一方係錯。
明明24號先入數,又喺張入數紙做手腳用劣質方法遮咗個2字,扮4號入數,企圖瞞天過海!
其實佢個fb ac 都係比佢用嚟滿足自己虛榮心
public比人follow, 但回覆嘅人只可以係佢啲frd
比人鬧自己錯又唔需要喺自己ac回應
之前蘋果廣告單野已經係咁
開一開個Post插下程小姐就呃咗萬幾個like...
就算件事清白咗
呢萬幾個人當中又會多個會理人地的而且確比人拖糧
只係會覺得杜生好霸氣好串好有性格
其實呢啲真係名副其實嘅abuse of power and publicity
圍威喂就係佢呢啲
佢有咩地位
睇你比狗屌呀
其實個個有料有地位有權力有大粒照住既人都係咁架喎
你一係努力做到佢地咁 一係拉好關係
杜汶澤只不過係直接啲咁解
如果你咁心態諗野 大把人「恐怖」過佢 要整你一句野都唔使講 知你報記者之後唔使點已經要你撈唔到都得
與其咁小朋友話「恐怖」不如諗下點樣令到呢啲人會照你好過啦
笠狗你唔係4點先蒲頭架咩
網絡上多打手
杜汶澤 係開post之前飲醉左
杜汶澤 係開post之前飲醉左?
惡撚過共產黨
誰大誰惡誰正確
呢個世界上都有人會選擇唔見高就拜嘅
有啲人都有自己原則嘅
受委屈有啲人會選擇食咗佢但有啲人都有自己尊嚴嘅
有啲人都唔稀罕權力嘅庇佑嘅
例如中國呢個咁大嘅權都有人去反啦,雖然下場就慘啲
不過可能呢啲人就係你口中嘅小朋友,諗野冇你咁成熟囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞