[公投] 二揀一你會 請kiwi做野 定 接杜汶澤d job?

65 回覆
273 Like 356 Dislike
講佢同記者講唔識做人

首先唔知佢係有心定冇意

真係分享近日有咩搞比記者知定點

但杜間公司真係遲出糧比佢 人地都唔講得?

咁都叫唱你 你一早準時出糧咪乜事都冇囉

點解好似你做錯野仲好委屈咁
搵記者:
收到 9k + 見報

搵杜生:
收到 9k
杜生又一個衝動撚,成件事都未清楚就搬晒上網公審
到而家炒晒車,又唔見佢出黎道歉

麻煩杜生係男人就出黎報番個道歉聲明
豪仔搞出嚟
條女都唔駛撈
成件事最仆街係豪仔
其實睇咁耐我都搞唔清
到底係4月24日杜生出咗糧,然後Kiwi 26號同記者講杜生拖糧
定係Kiwi先同記者講杜生拖糧,然後杜生24號出糧,再之後26號Kiwi同記者講杜生仲拖緊糧?

好老實講,呢單嘢我真係覺得有啲小事化大
長果篇中間咪有道歉囉
其實豪仔先係仆街

自己遲出糧但就扮4月4出

分分鐘杜汶澤都係因為只睇左張入數紙就同人講4月4已出左糧,無考究到張野既真偽
到時搵個老細無人知隨時乜都無
根據佢既人格
應該會笑騎騎走出嚟作狀道歉順便抽水其實暗屌人地繼續唔覺自己錯
唔覆人都好仆街
乜撚野二揀一黎..
我梗係揀請人做野啦
前者做金主 後者做打工仔
做得哩行最唔鍾意就係娛記,你條仆街就特登去同記者講
而且最重要係,無人知道佢地本身傾好幾號出糧,我去炒散都唔一定月尾出到啦,佢都係7號先第一次傾,10號先俾資料,即係佢地本身都唔係預一二月出到糧啦。所謂既拖糧,你都唔會預你一whatsapp資料,人地即日過數啦。公司又要經會計又要HR,搞都搞幾日至一星期啦,真係全公司serve你一個咩
我覺得係kiwi離普多
你on9過程小姐好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞