(突發)車厘龜正式收皮!

364 回覆
2103 Like 63 Dislike
人地聲大大屌柒左人先就岩晒嫁啦

杜生點會錯
又炒車, 邊兩個比負皮
Agger 咁睇落似係佢就咁whatsapp幾句
見人冇覆就同記者講
雖然話道理係佢到 遲幾個月糧唔出係唔岩
但佢冇諗清楚同左記者講之後
對杜文澤既影響

況且其實有咩事咪打電話問囉
一係就直接同杜文澤反映
咁唔識做人 佢真係唔洗再撈呢行
明唔明知我就唔知,佢話唔話到事如果佢管數出量既就話到事嫁啦,但係條女係on9嫁喇,我都試過咁既情況,比個管數拖我錢我咪直接whatsapp問老闆當然要婉轉小小講野,條女唔問老闆直接爆料佢都算on9,如果老闆真係唔知情咪即係直接屈個老闆拖量,呢單野唔計中間人老闆同條女口同鼻講,但條女係呢行咁唔識做人唔會有運行
本身條友都得罪人多咁款
做藝人都要做到賴係敢言真係on9
杜生得罪人多,但撈咗咁多年都生存到,有佢嘅過人之處,串得起
條女除咗波大之外,有咩本錢可以串,走去同記者講人拖糧真係明挑機
唔識做人囉,呢個社會唔識做人死9成,除非好撚叻,就算一般叻都死7成
講杜生得罪人多但有料都可以負皮
講事實都唔得
原來垃圾hr 拖糧要直接搵ceo先唔會比蓮登仔屌
兩邊都柒,打和啦
之前唔係係tvb撈唔掂點會走左去杜生度撈
狗真係改唔到食屎
https://www.hk01.com/article/221639
1月做野 4月先出糧 其實有邊個唔屌?

whatsapp負責人又唔應機火都黎啦 最撚憎人講重要野唔覆

睇到都嬲
兒登仔on99為屌而屌
杜生依鋪柒到
我真係唔明係咪以為自己個圈子圍爐
就以為先屌先出POST當自己岩哂

依道D兒登仔仲好意思話杜生岩 拖糧係你公司問題仲話唔關杜生事
咁個員工係咪你公司架?
如果成件事真係員工問題(唔係杜生發悔氣咁講) 咁依穫真係好撚柒
唔係話幫邊個
但你搵記者or講比記者知個目的係咩先
你明知記者會點做個啵撈左咁耐
同埋既然有老闆電話 大不了未打去問問
佢又唔係大型公司有幾十個經理 幾個CEO
節目都一齊拍 打個電話都唔會算大難
我唔係話佢個人心地差想見報
只係簡左個唔太適合既邊方法
無左個工作機會姐
杜狗好大既官威
仲威脅人話要封殺佢
呢張相=而家個LOOK
日日著到咁出街咩做乜撚
拖鳩人糧仲咁撚大聲依家自己柒撚左喇 道歉啦柒頭
爆鳩人地個價 不如爆埋你間濕鳩lateshow每個月蝕幾撚多
到底而家係拖糧定係搞錯左第二個個人戶口入數而無通知到先

好撚亂呀屌
條女等收皮啦
不過衰d講句都唔會搞到杜生同影響杜生嫁啦

你有無聽過一間公司拖糧會影響到CEO呢個位?

最多咪炒左「豪仔」補鑊囉

再大鑊咪告間公司等間公司賠多d錢囉

但條女就真係玩撚完喇 轉行啦

TVB炒 少左入屋機會

前經理人都屌鳩佢做臭埋個名

連杜生小圈子都封殺

佢重可以埋邊個堆到R飯食

杜生係英皇既 想堆youtube8班友搵食都幾難
冇出糧唔搵老細搵記者,係人都知佢想搏上位啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞