新年度球衣銷售榜揭盅:曼聯皇馬巴塞領銜,車路士超前阿仙奴

78 回覆
4 Like 0 Dislike
據統計,單計伊巴的9號球衣,已於一週內為紅魔進賬7600萬鎊。換言之,曼聯借著伊巴謙莫域的名氣,出售了105萬件球衣,而紅魔上季球衣總銷量的三分之一。

好地地用乜鬼puma
車路士仲少fans 不過用adi先多人買d

唔係fans 點會買波衫
成五六舊水一件

大把人儲波衫啦
問心以車仔fans數量會多得過阿仙奴咩
唔係名牌adi光環點會排高左

妓不願面對之真相

好撚酸
阿迷學雲爺爺咁節儉你地識條春咩
好地地用乜鬼puma

成五六舊水一件

大把人儲波衫啦

妓不願面對之真相

好撚酸

賣得多過妓就叫名牌光環 受教了
據統計,單計伊巴的9號球衣,已於一週內為紅魔進賬7600萬鎊。換言之,曼聯借著伊巴謙莫域的名氣,出售了105萬件球衣,而紅魔上季球衣總銷量的三分之一。

賣c朗筆錢加簽伊巴筆錢
曼聯賣咁多波衫有撚用咩
咪又係遲早步列斯聯後塵破產降班
好地地用乜鬼puma

成五六舊水一件

大把人儲波衫啦

妓不願面對之真相

條友on99
最少我地一般大眾只會買自己愛隊
叫我買阿? 500買件拖地布返來做乜鳩

即係你想講車仔多fans過阿?

事實就係車波衫賣得好過阿
重有乜好拗 岩岩慘敗搵交嗌
曼聯賣咁多波衫有撚用咩

下 賣c朗筆錢仲有大把剩wo
好地地用乜鬼puma

成五六舊水一件

大把人儲波衫啦

俾人霸左你地專用既4哥位嬲嬲豬
曼聯賣咁多波衫有撚用咩

而家仲有個free返黎既呂布都賣左7600萬鎊波衫 定d黎喎Ching
好地地用乜鬼puma

成五六舊水一件

大把人儲波衫啦

妓不願面對之真相

條友on99

其實好出奇咩?
你阿仙奴年年前四
近年冇世界級球星
冇冠軍
憑咩去吸納新fans?
好地地用乜鬼puma

成五六舊水一件

大把人儲波衫啦

妓不願面對之真相

條友on99

其實好出奇咩?
你阿仙奴年年前四
近年冇世界級球星
冇冠軍
憑咩去吸納新fans?

講清楚d
成隊阿仙奴除左ozil 山狗有d星味
問心其他球員邊件真係會吸引到非阿迷印波衫
好地地用乜鬼puma

成五六舊水一件

大把人儲波衫啦

妓不願面對之真相

條友on99

其實好出奇咩?
你阿仙奴年年前四
近年冇世界級球星
冇冠軍
憑咩去吸納新fans?

雲加

成五六舊水一件

大把人儲波衫啦

妓不願面對之真相

條友on99

其實好出奇咩?
你阿仙奴年年前四
近年冇世界級球星
冇冠軍
憑咩去吸納新fans?

雲加

係度講笑抽下水好啦
日日叫雲加好波以為真係吹奏佢?
曼聯賣咁多波衫有撚用咩

而家仲有個free返黎既呂布都賣左7600萬鎊波衫 定d黎喎Ching

賣得衫多既冇用, 咁少過個仲唔快D執柒晒佢, 咪獻世啦

成五六舊水一件

大把人儲波衫啦

妓不願面對之真相

條友on99

其實好出奇咩?
你阿仙奴年年前四
近年冇世界級球星
冇冠軍
憑咩去吸納新fans?

講清楚d

又俾人話勝利球迷架啦
細球會點解會賣到最多

成五六舊水一件

大把人儲波衫啦

妓不願面對之真相

條友on99

其實好出奇咩?
你阿仙奴年年前四
近年冇世界級球星
冇冠軍
憑咩去吸納新fans?

講清楚d

又俾人話勝利球迷架啦

4號印wenger
阿狗真係好肉酸
係都要搵野瀨
好地地用乜鬼puma

成五六舊水一件

大把人儲波衫啦

我真係未見過有人會大手買波衫儲

我有個fd係轟來
但係差唔多季季都買曬豪門d波衫 主/客總有一件
淨係唔買阿仙奴既衫
好地地用乜鬼puma

老老實實
阿同利呢幾年件波衫都唔係幾好睇
Puma 同nb

我覺得puma設計唔錯

puma先好睇,nike簡直不知所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞