新年度球衣銷售榜揭盅:曼聯皇馬巴塞領銜,車路士超前阿仙奴

78 回覆
4 Like 0 Dislike
好地地用乜鬼puma
車路士仲少fans 不過用adi先多人買d

唔係fans 點會買波衫
成五六舊水一件

大把人儲波衫啦
問心以車仔fans數量會多得過阿仙奴咩
唔係名牌adi光環點會排高左

妓不願面對之真相

用金章定義買唔買既
請問以近年成績 曼聯點解排第一?
好地地用乜鬼puma
車路士仲少fans 不過用adi先多人買d

唔係fans 點會買波衫
成五六舊水一件

大把人儲波衫啦
問心以車仔fans數量會多得過阿仙奴咩
唔係名牌adi光環點會排高左

妓不願面對之真相

條友on99
最少我地一般大眾只會買自己愛隊
叫我買阿? 500買件拖地布返來做乜鳩

即係你想講車仔多fans過阿?

呢個可能性點都大過有幾萬至十幾萬人買adidas 波衫儲啦下話
皇馬、巴塞和拜仁被稱為近幾年來歐洲球壇的「三巨頭」,不過在波衫銷量這方面,他們卻沒能佔據前三把交椅。一份新鮮出爐的分析調研數據顯示,曼聯是過去5年當中球迷版波衫銷量最高的歐洲球會。

根據德國PR體育市場公司的彼得-羅爾曼博士的研究團隊提供的數據,在2011-12至2015-16的5個賽季當中,曼聯平均每年能夠賣出175萬件波衫,在所有歐洲球會當中排名第一。緊隨其後的是皇馬,銀河戰艦平均每年的波衫銷量是165萬件,比曼聯少5.7%。排在3-5位的分別是巴塞、拜仁和車路士,利物浦以85.2萬件排在第6,曼城則以34.2萬件排在第13位。

彼得-羅爾曼博士在歐洲頂級球會的波衫贊助合同和波衫銷售方面有過一系列的深度研究,他也談到了波衫銷售的大體趨勢:「總的來說,球迷版波衫的銷售情況一直在保持穩定的增長速率。波衫比以往任何時候都要受歡迎――它們有著吸引人的設計,這意味著球迷們在非比賽日的時候也比以往更願意穿波衫了。」
無阿狗份做數
用金章定義買唔買既

曼聯係費sir時期儲落一大班fans啦
Puma 好蝦人著,要fit嘅著先靚
阿狗好地地轉乜野puma
同埋呢兩年冇球星加盟
而且拎唔到大賽冠軍係咁上下
呢隊垃圾排到第6都幾勁

但真心puma幾靚,唔係阿狗都有一刻想買

多仔既puma波衫

講設計 多仔靚過阿記好多
鏝城新波衫真心柒,logo都柒左
比我都唔想買

我覺得靚過舊年,Nike第一年嗰年最靚
用金章定義買唔買既

人地儲左咁耐fans
皇馬、巴塞和拜仁被稱為近幾年來歐洲球壇的「三巨頭」,不過在波衫銷量這方面,他們卻沒能佔據前三把交椅。一份新鮮出爐的分析調研數據顯示,曼聯是過去5年當中球迷版波衫銷量最高的歐洲球會。

根據德國PR體育市場公司的彼得-羅爾曼博士的研究團隊提供的數據,在2011-12至2015-16的5個賽季當中,曼聯平均每年能夠賣出175萬件波衫,在所有歐洲球會當中排名第一。緊隨其後的是皇馬,銀河戰艦平均每年的波衫銷量是165萬件,比曼聯少5.7%。排在3-5位的分別是巴塞、拜仁和車路士,利物浦以85.2萬件排在第6,曼城則以34.2萬件排在第13位。

彼得-羅爾曼博士在歐洲頂級球會的波衫贊助合同和波衫銷售方面有過一系列的深度研究,他也談到了波衫銷售的大體趨勢:「總的來說,球迷版波衫的銷售情況一直在保持穩定的增長速率。波衫比以往任何時候都要受歡迎――它們有著吸引人的設計,這意味著球迷們在非比賽日的時候也比以往更願意穿波衫了。」
無阿狗份做數

曼狗今年個增幅咪好撚癲
175萬升到280萬
又會咁勁間間都齊頭數字

計出貨量
用金章定義買唔買既

曼聯係費sir時期儲落一大班fans啦

我講多左人買呀盲撚,你隊波拎冠多左人買波衫有幾奇,唔可以有新fans? 邊隊拎金章都一定多左人買啦,睇唔明仲請問
Puma 好蝦人著,要fit嘅著先靚

yes
我瘦底,著得幾好睇
差少少就買左件阿狗黎著
比我都唔想買

以前作客好靚,even月球表面果件漸變色
最鍾意有年紅黑間作客
但今年主場都好差,作客就真係柒撚到癲
比我都唔想買

最鍾意有年紅黑間作客

第二好啲,今年第一作客成隻小強咁
我覺得今年第二靚,因為我唔鍾意波暢有領
比我都唔想買

最鍾意有年紅黑間作客

第二好啲,今年第一作客成隻小強咁
我覺得今年第二靚,因為我唔鍾意波暢有領

作客隻色加領加logo成件童裝咁
nike波衫一定係最撚柒
無設計唔在講 件衫又厚又無彈性 完全唔好著
比我都唔想買

最鍾意有年紅黑間作客

我覺得紅黑好似ac米蘭
比我都唔想買

最鍾意有年紅黑間作客

我覺得紅黑好似ac米蘭

今年曼城黑色個件幾正啊
我唔係曼城球迷 都想買件黎印施華
nike波衫一定係最撚柒
無設計唔在講 件衫又厚又無彈性 完全唔好著

巴塞紫色果堆幾型
比我都唔想買

最鍾意有年紅黑間作客

我覺得紅黑好似ac米蘭

今年曼城黑色個件幾正啊
我唔係曼城球迷 都想買件黎印施華

個風格轉晒睇唔慣,覺得好肉酸
之前去英國奧脫福狗場

D鬼佬個個排隊買客場藍衫印伊巴

不過果時好似岩岩公怖客場衫
主場衫未出
用金章定義買唔買既

剩係印伊巴都一大堆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞