認真問 讀緊大學入

110 回覆
2 Like 77 Dislike
Bu science/hr cityu IS果類科啦
不過真係冇咩科hea到 乞食科都要讀架
我邊撚喥有講過一直都高呀你腦補?
其實樓主最想hea一定係city...計算數學啦 咁想計數
你瞓撚醒未呀
不如你quote嚟睇下 我都好想知係邊句講完
出黎做嘢啦
笑撚死
鬼唔知低咩-->一直都覺低
一直都高xxx就會講低咗啦—>呢句擺明係假設句
覺得高嘅 就會放喺同一句啦 駛撚分開3行
你理解力真係高
建議你潛水柒少陣
21已經入到HKu engine
老虎蟹都讀埋啦,話曬咁辛苦先入到去。唔識就問下同學仔或者Lecture咯
quit咗了
利申 紅磚engine
quit用rejupas機會大過non ju好多
jupas就dead請早
本身見你話覺得自己讀唔掂數,唔想讀engine想轉科其實冇乜問題
但後面睇你又話soc sci要chur assay好辛苦
你唔通諗住乜都唔付出就可以讀四年呃個八大學位返黎?
其實你到底自己有乜野興趣?有興趣既話根本幾辛苦都唔係問題

利申都係紅磚engine,GPA唔高但仲讀到
唔係呀chur eassy 我ok 咖 我知啊今次會認真諗清楚先揀科
20分 入到到shitty 90% 既科目,除佐商同law。
移民要課金。。。
巴打你yr 幾quit
同埋點解quit 既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞