如何解釋冥婚

205 回覆
49 Like 59 Dislike
好似話可以感應到
其實係關於感情問題,鐘意咗個男仔好多年,好似完全失晒理性咁控制唔到自己,嗰種感覺我唔識點講,對佢果種感情係強烈到唔似自己。

咁我就搵佢睇,佢就睇到我同個男仔前世發生嘅事,搞到一直放唔低個男仔,前世嘅我一直殘留係我嘅靈魂度。跟住佢就同前世嘅我傾,勸佢放低個男仔,一直安慰佢勸咗佢好耐。

完晒之後我覺得成個人鬆咗咁,望返個男仔張相都冇咗以前牽腸掛肚種感覺,到依家都冇咩點諗起佢 我唔知係咪心理作用啦,但佢可以見到我姑婆都應該真係有啲料到
問米唔會幫差佬破案
會搞爛規矩
問米本身就係天生有靈性
每個人唔係有
你睇多啲泰國啲嘢啦傻鳩
知唔知泰國好興玩呢嘢?
屌你老母叫佢信教有撚冇嘢呀?
信教唔代表係好事
係呀係呀 我仲睇得多香港啲嘢呀傻鳩
睇下viutv個靈體傳心師啦 問米都唔知幾勁
Mj都可以請到上黎講廣東話
證明中國幾強大 就算死人都要學習中國語言
不過人往往都可以拎好多野黎安慰自己,係都要催眠自己,令自己相信鬼嘅存在咋嘛
吓,問人有冇興趣信唔係即係推介人信嘅意思咩?
推介人個基礎唔係你自己覺得嗰樣嘢好咩?
即係如果唔安排冥婚就自己阿媽都要攪死佢?
真係冇人想信鬼既存在?你認真諗下有死後世界定冇死後世界會沮喪啲
係,你係問有冇諗過,自
咁我而家話我有諗過信呢,你會講啲咩呢?
係呀去鬼屋坐一星期先講啦柒頭飯鳩
https://lih.kg/795555
叫人去邊度邊度已經有好多人講過好多次喇
咁地府果啲係咪stay一段時間就要投胎
咁冥婚啲鬼可唔可以唔投胎一直生活落去
你都幾癲 唔帶佢睇醫生走去睇神婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞